Janet Jackson, dezvăluiri despre traumele din copilărie: ”Michael îmi zicea scroafă!”

25 ianuarie 2022

Janet Jackson a vorbit în premieră despre traumele din copilărie când fratele ei, Michael, îi spunea că e grasă și în zicea ”scroafă”. Recunoaște că are tendința de a mânca excesiv.

image
Janet spune că s-a îndepărtat de fratele, Michael Jackson, pe măsură ce au crescut Foto: Profimedia

Cântăreața Janet Jackson (55 de ani) a recunoscut că are tendința de a mânca excesiv atunci când trăiește emoții intense și a spus că Michael Jackson în zicea ”scroafă”. Ea a făcut dezvăluirile într-un nou serial documentar. Cu acest prilej vedeta a mărturisit cât de mult suferea, în copilărie, când fratele ei, care avea să devină megastarul Michael Jackson (n,r, decedat la 25 iunie 2009, la 50 de ani), îi zicea: ”scroafo, iapo, purcea sau vacă”, pentru că era grasă.

Dezvăluirile, într-un documentar

”Râdea și râdeam și eu, dar în adâncul sufletului mă durea. Când cineva îți zice că ești supraponderală, te afectează”, spune diva. În documentarul realizat în ultimii 5 ani, Janet dezvăluie cum s-a luptat cu problemele cu greutatea de la vârsta de 10 ani. Când e stresată, sau când are emoții, mănâncă mult. Vedeta a mai spus că s-a îndepărtat de Michael pe măsură ce au crescut și că a fost devastată când el a fost acuzat de pedofilie.

A vrut banii lui

Au avut vieți separate, dar susține că a vrut să-l susțină pe cât posibil. Însă fiica megastarului, Paris, acum în vârstă de 23 de ani, nu o iartă pe Janet pentru faptul că ar fi încercat, în iulie, 2012, să demonstreze că testamentul lui Michael Jackson e fals, pentru a pune mâna pe banii lui împreună cu alţi fraţi ai lor. Se spune că Janet a pălmuit-o atunci pe Paris.  

Măritată de două ori

Janet Jackson a fost măritată cu dansatorul René Elizondo Jr (59 de ani), între 1991 și 2000, și cu miliardarul saudit Wissam Al Mana (47 de ani), între 2012 și 2017, căsnicie din care a rezultat un fiu, Eissa, de 4 ani. În prezent, cântăreața își caută pacea și un nou iubit. Janet Jackson s-a plâns recent: ”Michael îmi zicea scroafă!”

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irinel columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
irina fodor asia express jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis