Cât a costat videoclipul „Thriller‟ al lui Michael Jackson? A fost cel mai scump de până atunci!


    Michael şi regizorul John Landis au strâns bani pentru producţia videoclipului „Thriller‟clickpentrufemei.ro
Michael şi regizorul John Landis au strâns bani pentru producţia videoclipului „Thriller‟clickpentrufemei.ro

Albumul din 1982, al Regelui Pop, a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe exemplare vândute în întreaga lume – 100 de milioane. Însă acesta n-a fost singurul record pe care doborât „Thriller‟! Videoclipul hitului ce dă titlul albumului a costat o avere la acea vreme!

Hitul „Thriller‟ a avut parte de un videclip care a fost introdus în National Film Registry of the Library of Congress în 2009, după dispariţia lui Michael, fiind primul videoclip care a primit această onoare. Totuşi cât de complicat a fost să fie realizat videoclipul Thriller şi, mai ales, cât a costat? 

Conform celor publicate de revista „Rolling Stone„, casa de discuri a refuzat să finanţeze alt videoclip de pe acel album, după „Billie Jean‟ şi „Beat It‟, având în vedere că ambele costaseră deja destul de mult. The New York Times a declarat, în ianuarie 1984, că „Billie Jean‟ a costat 60.000 de dolari pentru a putea fi produs, iar preţul producţiei pentru „Beat It‟ s-a ridicat la 150.000 de dolari. Sau chiar mai mult… „Vanity Fair‟ a ajuns la concluzia, în 2010, că cheltuielile totale pentru „Billie Jean‟ ajunseseră la 250.000 de dolari. Iar, la mijlocul anilor ’80, asemenea sume erau astronomice! Şi „Thriller‟ le-a eclipsat pe amândouă!

Citește aici continuarea.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png