Cât a costat videoclipul „Thriller‟ al lui Michael Jackson? A fost cel mai scump de până atunci!

Ultima actualizare:

    Michael şi regizorul John Landis au strâns bani pentru producţia videoclipului „Thriller‟clickpentrufemei.ro
Michael şi regizorul John Landis au strâns bani pentru producţia videoclipului „Thriller‟clickpentrufemei.ro

Albumul din 1982, al Regelui Pop, a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe exemplare vândute în întreaga lume – 100 de milioane. Însă acesta n-a fost singurul record pe care doborât „Thriller‟! Videoclipul hitului ce dă titlul albumului a costat o avere la acea vreme!

Hitul „Thriller‟ a avut parte de un videclip care a fost introdus în National Film Registry of the Library of Congress în 2009, după dispariţia lui Michael, fiind primul videoclip care a primit această onoare. Totuşi cât de complicat a fost să fie realizat videoclipul Thriller şi, mai ales, cât a costat? 

Conform celor publicate de revista „Rolling Stone„, casa de discuri a refuzat să finanţeze alt videoclip de pe acel album, după „Billie Jean‟ şi „Beat It‟, având în vedere că ambele costaseră deja destul de mult. The New York Times a declarat, în ianuarie 1984, că „Billie Jean‟ a costat 60.000 de dolari pentru a putea fi produs, iar preţul producţiei pentru „Beat It‟ s-a ridicat la 150.000 de dolari. Sau chiar mai mult… „Vanity Fair‟ a ajuns la concluzia, în 2010, că cheltuielile totale pentru „Billie Jean‟ ajunseseră la 250.000 de dolari. Iar, la mijlocul anilor ’80, asemenea sume erau astronomice! Şi „Thriller‟ le-a eclipsat pe amândouă!

Citește aici continuarea.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net