Aura B. și Mike Diamondz au lansat "Perra”, o colaborare fierbinte

#Exclusiv Click!

Direct de pe scena de la “Vocea României”, solistă Aura B. vine cu o surpriză muzicală de excepție împreună cu nimeni altul decât interpretul Mike Diamondz, după o absență de două luni de zile cauzată de intervenții chirurgicale.

Această colaborare între cei doi artiști de excepție a început în urmă cu doi ani, când s-au decis să facă un proiect împreună.

„Mike este un artist complet de la care am avut multe de învățat și perfecționat, m-a motivat mult exigență lui pt perfecțiune de aceea sunt foarte fericită de cum a ieșit acest proiect. Mike mi-a devenit și un bun prieten pe care mă pot baza și de la care pot cere cele mai bune sfaturi, este un prieten devotat și mă bucur că de la acest proiect s’a născut și o prietenie frumoasă”, spune Aura B.

Piesă "Perra” inițial a fost scrisă de Mike Diamondz, alături de care au mai scris și songwriter-ul David Vijay și minunată și talentată scriitoare Emanuela Oancea, cea care a semnat și marele hit internațional “Bilionera”.

„La înregistrarea ei în studio, Mike și cu mine am făcut câteva modificări, așa luând naștere refrenul acestei piese de care suntem foarte mândri. Producția a fost făcută de Any1 (Andy Robert) care ne-a surprins cu tema și balansul acestei piese, pe care vrei să o asculți pe repeat. Eu, Andy și Mike suntem foarte bucuroși că produsul final sună excepțional, sună că un hit internațional.

Videoclipul piesei este filmat de același regizor cu care am colaborat la ultimele 5 proiecte, Shinijkun (Costin) și de care sunt foarte mulțumită. Filmarea a durat câteva ore într-o locație din București.

Mike este foarte pretențios în materie de imagine a clipului, așa încât am fost nevoită să ies puțîn din comfortul propriu și să șochez publicul prin apariția mea în acest fel. Fetele din videoclip sunt fetele mele, trupa de dans care m-a însoțit mereu peste tot, aici având doar 2 dintre ele, Theodora și Anna , care nu sunt doar bune dansatoare, ci pot spune că sunt și bune actrițe.

Au dat dovadă de o seriozitate și o implicare totală în acest proiect. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au făcut parte din acest proiect și sper că și vouă să va placă ceea ce auziți, dar și ceea ce vedeți", mai spune solista.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net