Aura B. cu mama la filmările celui mai nou videoclip

#Exclusiv Click!

Simpatică solistă, Aura B, se vrea o dură în videoclipurile ei, însă, în realitate încă este dependentă de mama ei.

image
Aura B, în timpul filmărilor noului clip

Mai mult, Aura B o ia chiar și la filmările pe care le are. Așa s-a întâmplat și la filmările noului ei videoclip pentru piesa “Que bueno esta esto”, iar pentru acesta solista a încercat să învețe să danseze bellydance de la Camelia, o profesionistă în domeniu.

După mai multe piese de top lansate iată că solista Aura B. revine cu o nouă surpriză muzicală ce îmbrățișează un nou stil. Pentru că este cameleonică ea a vrut să fie altfel.

Piesa “Que bueno esta esto” a fost scrisă cu ceva timp în urmă de Arianny Escalona pentru mine și acesta este produsul final.

Citește și: Costi Ioniță pune punctul pe „i”! De ce-i place să lucreze cu americanii? „Artiștii noștri sunt mai aroganți”

Deja, după cum bine știți, această este a 7-a colaborare cu Arianny, o foarte talentată compozitoare columbiană iar producătorul piesei este Alvaro Perez cu care am mai lucrat și în în trecut la piesa "Chanty”.

Piesa este compusă de Arianny Escalona

La această piesă m-am gândit să fac un videoclip inovativ, să folosesc ceva ce nu s-a mai făcut și anume, am introdus dansul bellydance prin frumoasa dansatoare Camy. Videoclipul s-a filmat în București, într-o locație minunată de pe Dacia.

Regizorul deja s-a obișnuit cu mine să-l sun și să-i spun: “Mâine filmăm”.

Mă bucur tare mult că am o echipă creativă și spontană, Costin este de o răbdare fantastică. Ne completăm, eu fiind impulsivă uneori, fără stare, dar e bine că ei mă înțeleg.

Aura B a turnat clipul în trei ore

În această piesă autorul a scris despre o fată independentă, care face ce vrea și care este sufletul petrecerii oriunde s-ar află.

Costumația bineînțeles că face parte din garderoba personală, makeup-ul a fost realizat de mine cât și hair-style-ul de asemenea. Filmarea nu a durat mult, aproximativ 3 ore și sunt foarte mulțumită de produsul final.

Am încercat să iau cursuri de dans, de bellydance, și să dansez dar am lăsat-o pe Camelia, fostă contabilă, pentru că se pricepe foarte bine", a mai spus Aura B. Care la filmări a avut-o alături de ea și pe mama ei. "Îi place ceea ce fac și mă susține.

Citește și: Mihai Trăistariu: «Am fost jefuit la benzinărie» Ce a dezvăluit artistul

Chiar mă ajută cu fotografii, cu filmări, doar este mama și îmi vrea binele. În curând o veți vedea și la televizor căci m-a susținut la o emisiune tv. La videoclip m-a ajutat foarte mult și de multe ori vine și cu sfaturi, cu idei. Și ea a lucrat în pressă", a spus Aura B., pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
blog unteanu
hacker foto pixabay
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg