Aura B. cu mama la filmările celui mai nou videoclip

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Simpatică solistă, Aura B, se vrea o dură în videoclipurile ei, însă, în realitate încă este dependentă de mama ei.

Aura B, în timpul filmărilor noului clip
Aura B, în timpul filmărilor noului clip

Mai mult, Aura B o ia chiar și la filmările pe care le are. Așa s-a întâmplat și la filmările noului ei videoclip pentru piesa “Que bueno esta esto”, iar pentru acesta solista a încercat să învețe să danseze bellydance de la Camelia, o profesionistă în domeniu.

După mai multe piese de top lansate iată că solista Aura B. revine cu o nouă surpriză muzicală ce îmbrățișează un nou stil. Pentru că este cameleonică ea a vrut să fie altfel.

Piesa “Que bueno esta esto” a fost scrisă cu ceva timp în urmă de Arianny Escalona pentru mine și acesta este produsul final.

Citește și: Costi Ioniță pune punctul pe „i”! De ce-i place să lucreze cu americanii? „Artiștii noștri sunt mai aroganți”

Deja, după cum bine știți, această este a 7-a colaborare cu Arianny, o foarte talentată compozitoare columbiană iar producătorul piesei este Alvaro Perez cu care am mai lucrat și în în trecut la piesa "Chanty”.

Piesa este compusă de Arianny Escalona

La această piesă m-am gândit să fac un videoclip inovativ, să folosesc ceva ce nu s-a mai făcut și anume, am introdus dansul bellydance prin frumoasa dansatoare Camy. Videoclipul s-a filmat în București, într-o locație minunată de pe Dacia.

Regizorul deja s-a obișnuit cu mine să-l sun și să-i spun: “Mâine filmăm”.

Mă bucur tare mult că am o echipă creativă și spontană, Costin este de o răbdare fantastică. Ne completăm, eu fiind impulsivă uneori, fără stare, dar e bine că ei mă înțeleg.

Aura B a turnat clipul în trei ore

În această piesă autorul a scris despre o fată independentă, care face ce vrea și care este sufletul petrecerii oriunde s-ar află.

Costumația bineînțeles că face parte din garderoba personală, makeup-ul a fost realizat de mine cât și hair-style-ul de asemenea. Filmarea nu a durat mult, aproximativ 3 ore și sunt foarte mulțumită de produsul final.

Am încercat să iau cursuri de dans, de bellydance, și să dansez dar am lăsat-o pe Camelia, fostă contabilă, pentru că se pricepe foarte bine", a mai spus Aura B. Care la filmări a avut-o alături de ea și pe mama ei. "Îi place ceea ce fac și mă susține.

Citește și: Mihai Trăistariu: «Am fost jefuit la benzinărie» Ce a dezvăluit artistul

Chiar mă ajută cu fotografii, cu filmări, doar este mama și îmi vrea binele. În curând o veți vedea și la televizor căci m-a susținut la o emisiune tv. La videoclip m-a ajutat foarte mult și de multe ori vine și cu sfaturi, cu idei. Și ea a lucrat în pressă", a spus Aura B., pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net