Costi Ioniță pune punctul pe „i”! De ce-i place să lucreze cu americanii? „Artiștii noștri sunt mai aroganți”

Costi Ioniță este unul dintre cei mai de succes producători români, iar „fortza” a juns să facă ravagii inclusiv peste hotare. Românul nostru este deja un nume cunoscut în SUA, unde a bifat colaborări cu unii dintre cei mai mari cântăreți și a fost nominalizat inclusiv la premiile Grammy.

stanga
dreapta
costi ionita jpg
costi ionita jpg
Costi Ioniţă
Costi Ioniţă png
vali vijelie loredana groza costi ionita png
1 costi ionita jpg jpeg
costi ionita jpeg
14 2 col costi ionita 0 jpeg
Costi Ioniţă:  ”Yoga m a schimbat  din punct de vedere  spiritual” jpeg

Iubește muzica și se vede! Costi Ioniță face tot ce face din pasiune, însă cu toții știm că uneori poate fi destul de dificil să lucrezi cu alți oameni, din cauza diferențelor de opinie. A lucrat cu multe naționalități, iar Costi face acum o dezvăluire inedită: este mai ușor să lucrezi cu artiști din Statele Unite ale Americii, chiar dacă sunt mai cunoscuți decât românii.

S-ar putea să îți placă și: Costi Ioniță, nominalizat din nou la Premiile Grammy! „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu asta”

Motivul? Invitat într-o emisiune TV, Costi Ioniță susține că artiștii de pe meleagurile autohtone și cei de peste ocean tratează oamenii diferit. În timp ce conaționalii noștri sunt caracterizați de aroganță, vedetele internaționale sunt mânate de dorința de a învăța lucruri noi și de a se îmbunătăți, motiv pentru care ego-ul nu mai are loc în discuție!

Costi Ioniță, printre puținii români ajunși „mari” în America

”Artiștii noștri sunt mai aroganți un pic decât americanii. Ar trebui să învățăm ceva de la băieții ăștia, de la americani, pentru că eu am văzut mare modestie. Oameni milionari în dolari, să nu zic miliardari, ascultau sfaturile unui producător venit din România, chiar dacă la început nu am fost atât de cunoscut. Acum am devenit mai cunoscut în lumea lor. Totuși, la început, au ascultat. Aveau chestia aia de «ego jos», ascuți ca să îți vină informația”, a declarat producătorul, la televizor.

Nu rata nici: Liviu Guță, dezvăluiri uimitoare despre cearta cu Costi Ioniță!

Totodată, Costi Ioniță mărturisește că succesul pe care vedetele de peste hotare îl au se datorează într-o oarecare măsură și mentalității și atitudinii pe care o au, în ciuda talentului și efortului depus.

„Băieții ăștia sunt chiar inteligenți, au o înțelepciune nativă, de asta și ajung sus. Există o stea în frunte, e adevărat, trebuie să ai mai multe: să fii talentat și să fii conștient de anumite lucruri”, a mai precizat Costi Ioniță.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg