Liviu Guță, dezvăluiri uimitoare despre cearta cu Costi Ioniță!

Liviu Guță a fost invitat la podcastul ,,Fiță cu Adiță", iar celebrul manelist a vorbit despre toate momentele cheie ale carierei, inclusiv despre ruptura de Costi Ioniță și a dezvăluit suma surprinzătoare pe care a primit-o pentru piesa ,,De ce mă minți".

liviu guta jpeg
Liviu Guță, dezvăluiri uimitoare despre cearta cu Costi Ioniță!

Liviu Guță, 42 de ani, este unul dintre cei mai celebri maneliști, care s-a făcut cunoscut publicului larg, la începutul anilor 2000 cu piesa ,,De ce mă minți", care a devenit un hit instant. Totuși viața sa, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal ascunde momente de cumpănă mai puțin cunoscute, până la acest moment. 

Citește și Liviu Guță, necruțător cu fosta nevastă, Iuliana: „Am părăsit-o de ziua ei”

Liviu Guță a dezvăluit la podcastul Fiță cu Adiță cum anume s-a rupt relația sa cu Costi Ioniță, cei doi fiind prieteni și colaborând la un album. Guță a povestit despre ultima conversație dintre ei, când Costi Ioniță i-a întors spatele.

,,Am făcut un album cu Costi Ioniță, 75% compus de mine și 25% compus de el. Eu l-am sunat mai demult, el era în America. I-am spus: ,,Vreau să mă ajuți pe mine, să ajung în America cu vocea mea". Și mi-a zis ,,Eu cu tine nu mai am nicio relație!", m-am gândit că poate s-a văzut în America și a uitat", a dezvăluit cu dezamăgire Guță. 

Liviu Guță, despre mafia din lumea manelelor

Guță a făcut apoi o mărturisire uluitoare despre suma de bani pe care a primit-o pentru piesa ,,De ce mă minți". În constrast cu sumele pe care le învârte la acest moment manelistul, banii primiți pentru piesa care l-a consacrat au fost 500 de euro. 

Manelistul a vorbit mai apoi despre colaborarea cu Daniela Gyorfi și cum ambii artiști s-au ajutat reciproc. 

,,Am scos piesa ,,De ce mă minți" singur. Am primit 500 de euro pe ea. Apoi Daniela Gyorfi era prin discoteci și i-am spus ,,Mami, hai să luăm piesa asta și să facem un remix". Și eu am ajutat-o să intre în lumea manelelor și ea m-a ajutat să intru în televiziuni. Ei i-am spus: ,,Vezi că în lumea manelelor este mai multă mafie ca-n parlament", a mai adăugat manelistul. 

Cine este femeia din viața lui Liviu Guță

Liviu Guță nu a ocolit nici subiectul femeilor. Manelistul a divorțat de fosta parteneră, Roxana, după un mariaj de 13 ani, iar împreună au doi copii. Guță a mărturisit că în viața lui există totuși o femeie pe care o iubește foarte mult. 

Citește și VIDEO Liviu Guță a lansat "Casa de PapeL". Cum sună melodia inspirată de celebrul serial Netflix

,,Acum serios am pe cineva, pe care iubesc foarte mult, dar nu vreau să dezvălui detalii. Mama copiilor este cea mai bună prietenă a mea și chiar ne ajutăm și nu numai pentru copii." a spus Guță. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG