VIDEO Liviu Guță a lansat "Casa de PapeL". Cum sună melodia inspirată de celebrul serial Netflix

image
Liviu Guțăfoto: Instagram

Liviu Guță s-a pus pe treabă! Artistul scoate piesă după piesă. După colaborarea cu Boby, "Răul ce îți face bine", "Bruneto" și "Stai Acasă", Liviu Guță lansează azi, de Moș Nicolae, "Casa de PapeL", o producție Balkanika Records.

Linia melodică este a celebrei piese „Bella ciao”, cântec popular italian care a fost folosit în serialul Netflix "La Casa de Papel". Iată ce spune Liviu Guță despre noul lui proiect muzical: "«Casa de PapeL»" e o piesă frumoasă, e foarte bună și cred că o să prindă! Le mulțumesc celor de la Balkanika Records pentru această piesă frumoasă! Da, m-am uitat și la celebrul serial cu același nume, pe timp de pandemie, anul trecut, m-am uitat și acum, la ultimul, dar nu prea mi-a plăcut seria asta nouă". Volumul 2 din sezonul al cincilea al „La casa de papel” a fost lansat pe 3 decembrie.

Liviu Guță, pe numele lui real Liviu Mititelu, este extrem de încântat de ceea se se întâmplă în viața lui pe plan profesional, mai ales că și-a lansat și un podcast pe Youtube, de care se ocupă îndeaproape și pe care și-a propus să îl crească așa cum se cuvine. Liviu Guță are o voce de milioane și poate imita artiști celebri și nu numai. El recunoaște că i-ar plăcea să concureze într-o zi în cadrul show-ului "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

INTERVIU Liviu Guță, secrete de familie: "Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene". Cum s-a descurcat solistul în criza pandemiei

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg