Replică dură a lui Costi Ioniță în scandalul Eurovision! “Ne place să ne dăm în cap!”

Ultima actualizare:

Costi Ioniță a dat replica în scandalul monstru iscat după semifinala Eurovision pe marginea piesei „România mea”. Aceasta a scăpat ca prin minune de la descalificare, după ce o comisie a TVR a decis că piesa lui Costi Ioniță, care mai fost lansată și în 2004, este de fapt o creație de autor nouă, reochestrată! Astfel, piesa va participa în finala din 5 martie de la Torino și are mari șanse să reprezinte România la Torino, în luna mai.

Costi Ioniță mizează pe "România mea", la Eurovision Sursa: Instagram
Costi Ioniță mizează pe "România mea", la Eurovision Sursa: Instagram

Costi Ioniță, compozitorul piesei România mea este de părere că juriul de specialitate de la Eurovision a luat o decizie corectă atunci când nu a descalificat piesa din concurs. Costi speculează că ar fi chiar victima unei conspirații la Eurovision!

bucur că problema a fost rezolvată și aceasta datorită faptului că există un juriu și o comisie de specialiatate extraordinară, muzicologi și muzicieni desăvârșiți care au decizionat și iată problema s-a rezolvat”,a declarat artictul, aflat în continuare pe alte meleaguri.

„o fi o conspirație?”

De fiecare dată când un român vorbește frumos despre țara lui, face un proiect extraordinar laudă valorile românești, laudă acest popor, trebuie să existe un astfel de fenomen, o reacție din partea nu știu cui de a denigra acest lucru, de a te duce în derizoriu, de a ne da în cap.

Întreb și eu? Nu cred în conspirații. Iată că se întâmplă. De fiecare dată, de 30 de ani, când un român sau un grup de români patrioți vor să vorbească despre țara lor se întâmplă astfel de fenomene, este ciudat”, a mai spus Costi, într-un live pe Facebook.

„Putem să fim și pe ultimul loc!”

Compozitorul și cântărețul Costi Ioniță este de părere că prezența piesei România mea la Eurovison este un câștig pentru România, chiar dacă ar fi să ne clasăm și pe ultimul loc!

Și dacă ajungem acolo la Eurovision, la Torino, și mergem cu un astfel de mesaj și vorbim despre România noastră frumoasă, despre valorile noastre, că ne mândrim că suntem români și facem parte din acest popor, e de ajuns! Putem să fim și pe ultimul loc! Să fim forță cu toții, să ne mândrim că suntem români!”, a concluzionat acesta.

E jale! Am ajuns codași la pariuri!

Între timp, după semifinala la Eurovison, e jale! România a ajuns pe ultimul loc la pariurile internaționale, care se fac îninte de competiția mare găzduită la Torino. Țara noastră este în cădere liberă, a picat vertigionos la casele de pariuri de pe locul 27 pe 41, ultimul loc!

Mihai Trăistariu este consternat de ceea ce se întâmplă după semifinală și spune că România nu mai are nici o nșasă la calificare.

Mihai Trăstariu a luat locul 4 în 2006, la Eurovision cu "Tornero" Sursa: Facebook
Mihai Trăstariu a luat locul 4 în 2006, la Eurovision cu "Tornero" Sursa: Facebook

Mihai Trăistariu:” Nu ne calificăm nici anul acesta! Eurovisionul românesc a murit în 2022”

Nu mai suntem în sondaje nici măcar la jumătatea clasamentului. Suntem chiar codași. Ultimul loc. 41 din 41! Eu zic că anul acesta ia Turcia sau Italia. Nu mai pariază nimeni pe România! S-au uitat la semifinală, astea zece sunt niște piese de Festivalul Amara, niște copilași necopți așa.

Iar piesa lui Costi nu-i vreo piesă faină că să zici că dă lovitura dacă ar câștiga! Transmit condoleanțe fanilor Eurovision România. Eurovision-ul românesc a murit. Acum, în 2022! Clar nu ne calificăm nici anul ăsta!“, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. România va intra în concurs pe 12 mai, în partea a doua a semifinalei.

Desfășurat sub sloganul „The sound of beauty”, Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţi din 41 de ţări.

      Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net