Costi Ioniță, nominalizat din nou la Premiile Grammy! „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu asta”

image
Costi Ioniță, din nou nominalizat la Premiile GrammyFoto: Facebook

Costi Ioniță sărbătorește! Artistul a fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, făcând parte din autorii care au contribuit la unul dintre marile succese muzicale care au fost lansate în acest an în același timp cu albumul lui Sean Paul, ,,Go Down Deh", care a strâns pe YouTube peste 34 de milioane de vizualizări.

Costi Ioniță a fost nominalizat din nou la Premiile Grammy! El se găsește printre compozitorii albumelor ,,Live N Livin" a lui Sean Paul și ,„Positive Vibration" a lui Jesse Royal. Ambele albume au fost nominalizate la Premiile Grammy 2022 pentru  „Cel mai bun album reggae”.

De asemenea, el contribuit la una dintre marile succese muzicale din acest an, „Go Down Deh”, care a strâns pe YouTube peste 34 de milioane de vizualizări.

Artistul, aflat acum în Statele Unite a făcut și primele declarații despre reușita sa. „Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe Facebook. Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 va avea loc pe 31 ianuarie.

Costi Ioniță, al doilea an nominalizat la Premiile Grammy

Costi Ioniță a mai avut o nominalizare, în 2012, pentru albumul la care și-a adus contribuția – „Summer în Kingston” (nominalizat la „Cel mai bun album reggae”) – pe care l-a lansat Shaggy și care a fost numărul 1 în vânzări pe iTunes la categoria reggae. 

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG