Costi Ioniță, nominalizat din nou la Premiile Grammy! „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu asta”

Ultima actualizare:

    Costi Ioniță, din nou nominalizat la Premiile GrammyFoto: Facebook
Costi Ioniță, din nou nominalizat la Premiile GrammyFoto: Facebook

Costi Ioniță sărbătorește! Artistul a fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, făcând parte din autorii care au contribuit la unul dintre marile succese muzicale care au fost lansate în acest an în același timp cu albumul lui Sean Paul, ,,Go Down Deh", care a strâns pe YouTube peste 34 de milioane de vizualizări.

Costi Ioniță a fost nominalizat din nou la Premiile Grammy! El se găsește printre compozitorii albumelor ,,Live N Livin" a lui Sean Paul și ,„Positive Vibration" a lui Jesse Royal. Ambele albume au fost nominalizate la Premiile Grammy 2022 pentru  „Cel mai bun album reggae”.

De asemenea, el contribuit la una dintre marile succese muzicale din acest an, „Go Down Deh”, care a strâns pe YouTube peste 34 de milioane de vizualizări.

Artistul, aflat acum în Statele Unite a făcut și primele declarații despre reușita sa. „Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe Facebook. Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 va avea loc pe 31 ianuarie.

Costi Ioniță, al doilea an nominalizat la Premiile Grammy

Costi Ioniță a mai avut o nominalizare, în 2012, pentru albumul la care și-a adus contribuția – „Summer în Kingston” (nominalizat la „Cel mai bun album reggae”) – pe care l-a lansat Shaggy și care a fost numărul 1 în vânzări pe iTunes la categoria reggae. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net