Aura B, videoclip cu peripeții. Ce a pățit artista în timpul filmărilor!

Nu-i ușor sa fii artist, mai ales atunci când „arta cere sacrificii”! Aura B, pe numele ei real Aura Broscăreanu, a filmat recent un videoclip muzical, însă se pare că astrele nu au fost tocmai de partea sa în ziua cea mare. Iată ce ne-a dezvăluit cântăreața!

aura b4 jpg
Aura B a scos o nouă piesă Foto: Arhivă personală

Aura B a filmat zilele trecute un videoclip muzical într-o zi specială pentru ea, ziua ei de naștere, însă Universul nu i-a oferit tocmai un „cadou”! Artista ne-a povestit că a avut parte de câteva peripeții în timpul filmărilor, fiind nevoită să „înfrunte” trei anotimpuri într-o singură zi.

Vezi și: Aura B., 14 ore de transformări spectaculoase pentru două videoclipuri

Aura B a revenit în forță cu o nouă piesă

„Piesa a fost scrisă de mine, atât muzica cât și textul. (..) Am scris-o inițial într-o variantă lentă. După cum am mai spus, fiecare piesă reprezintă momente din viața mea, mesaje, gânduri, trăiri, iar aceasta nu face excepție. De data aceasta vin cu o schimbare, atât de look cât și de stil muzical.

Piesa a fost gata într-un timp scurt, pentru că mie așa îmi place. (..) Apoi, ca pachetul să fie complet, am luat legătura cu echipa de filmare să stabilim o dată când vom filma și mi-au zis chiar că o vom face pe 28 Mai, ziua mea de naștere.

Dar cum nu stabilisem nimic pentru ziua mea, am confirmat. Și uite cum de ziua mea eu filmam videoclipul piesei „Let me go”, la care a participat ca invitat special Daniel Andronic, modelul pe care l-am ales să-mi fie partener.”, ne-a dezvăluit Aura B.

Nu rata: 

Filmările pentru videoclip, încurcate de vremea capricioasă din Capitală

Abia atunci când a ajuns la locația filmării, membrii echipei și-au dat seama că vremea capricioasă din Capitală le va pune însă bețe în roate. Și așa a și fost! Cântăreața ne-a mărturisit că a trecut de la ploaie, vânt și furtună la soare, așa cum se întâmplă și în viață, de altfel, de cele mai multe ori. Produsul final a ieșit însă pe placul solistei. 

„Regizorul clipului a fost atât de creativ încât totul a decurs repede și eficient și sunt foarte mulțumită de rezultat. Filmarea a durat în jur de 6 ore și ne-am confruntat cu toate fenomenele meteorologice, de la soare la vânt și ploaie și furtună.

Țin să mai spun că la acest videoclip nu am avut makeup artist. Machiajul a fost realizat de mine iar ținutele (2 la număr), una a fost din garderoba personală, iar cealaltă dintr-un atelier unde eu obișnuiesc să-mi fac hainele. Locația a fost în centrul Capitalei, unde ne-am simțit că în 3 anotimpuri, mai puțin iarnă. A plouat, a bătut vântul, a ieșit soarele, a fost o adevărată nebunie. Toate într-o singură zi!”, ne-a mai povestit Aura B.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg