Aura B, în cel mai fierbinte clip, după ce Youtube a taxat-o pentru scenele nud din alt video

Ultima actualizare:

Aura B. a avut probleme cu canalul de Youtube, după ce a lansat, luna trecută, videoclipul piesei "Trakata”, unul cu scene nud. Faptul că materialul a fost şters de pe platforma video nu înseamnă că solista s-a cuminţit. Din contră. Aura B. a revenit cu un nou clip, pentru melodia “Me Gusta“ şi un look complet diferit şi incendiar.

Aura B
Aura B

“Me Gusta“ este o poveste specială, în ritm de dans, cu imagini senzaționale și coregrafii speciale realizate de un cuplu de dansatori extraordinari. După cum ne-a învățat deja, Aura B. are o nouă surpriză muzicală exotică și un videoclip pe măsură la piesa "Me Gusta". Solista ne-a povestit că a ales iar limba spaniolă pentru că o adoră şi că stilul ales i se pare unul mereu la modă, perfet pentru ringul de dans.

"Această piesă este scrisă de mine și orchestrată de Vladimir Miroshnikov și Any1 (Niculae Robert Andrei). Îmi place să îmi scriu singură piesele pentru că mă inspir din viața mea, din trăirile mele și stările pe care le-am avut sau le am în prezent. “Me Gusta” este tot o piesă în limba spaniolă, limba pe care o ador și care sună atât de bine când o cânți. Ritmul latin urban este un ritm care nu se va demoda niciodată și care te ține pe ringul de dans, având acel balans care ne place tuturor”, a spus Aura B.

Tot solista ne-a dat câteva detalii despre realizarea clipului şi cine sunt cei care au fost implicaţi în cel mai recent proiect al său.

"Videoclipul piesei a fost realizat de Constantin Shinijikun, un băiat atât de talentat și de creativ, cu o răbdare de fier cu care mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez. În videoclip am ales să colaborez cu trupa Cabaret Black Diamond din câte fac parte Robert Anton și Pavel Svetlana, doi dansatori extrem de talentați și frumoși din cale-afară cu o atitudine fermă care de altfel îi puteți vedea în emisiunea “Drag de România mea” de pe TVR 2 alături de Fuego din 20 martie”, a povestit Aura B.

A stat opt ore la machiaj, pentru noul videoclip

Cântăreaţa a mai dezvăluit că videoclipul a fost filmat în Bucureşti, într-un interval destul de scurt, iar totul a mers ca pe roate. În plus, ţinutele purtate de Aura B. în clip au fost create special pentru ea. Totuşi, Aura a recunoscut că a avut de stat opt ore la machiaj, pentru a avea un look perfect în clip.

“Filmările au avut loc într-o locație de top, baroque, care se află în inima Bucureștiului și unde m-am simțit ca în povești. Totul a durat în jur de 5 ore, nu a fost nevoie de foarte multe repetiții, machiajul a fost făcut de Cristina Birdahan, iar ținutele, trei la număr, sunt model unic, făcute special pentru mine. Din fericire, la filmările acestui videoclip totul a mers ca pe roate. Stilul antic, baroque, al locației, m-a făcut să mă simt ca o prințesă din poveștile pe care mi le citea mama când eram mică", a mai spus solista în încheiere.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net