Youtube i-a șters clipul din cauza scenelor nud unei artiste din România!

18 ianuarie 2022

Vineri, 14 ianuarie, Aura B. era în culmea fericirii pentru că videoclipul ei filmat la Londra avea să fie văzut de o lume întreagă. Bucuria i-a fost de scurtă durată, căci a trebuit să-l refacă din cauza scenelor mult prea îndrăznețe, care duceau într-o zonă erotică cu tentă sexuală.

image
Aurora Broscăreanu

Românca Aura B, pe numele său adevărat Aurora Broscăreanu, își continuă carieră la Londra, însă muzică ei ajunge și în țară ei natală. Iată că solistă a filmat un nou videoclip pe care abia aștepta să-l vadă împreună cu toți fanii săi. Însă mare i-a fost mirarea când după ce l-a urcat pe youtube a trebuit să îl cenzureze din cauza scenelor de nuditate. Mai mult, solista ne-a povestit ca pentru acest videoclip a stat 4 ore la coafor si 6 la facut de unghii, la manichiura.

“Trakata” este noua mea piesă în stilul urban latin dancehall, melodie foarte dragă mie care sper să vă încânte. Am lucrat cu mare plăcere la aceasta care a fost scrisă de mine și de Arianny Escalona, atât muzica, cât și textul iar de producția muzicală s-a ocupat Donner. Mi-a făcut o imensă plăcere să lucrez la acest proiect cu acești columbieni talentați, iar acesta nu este singurul. Videoclipul piesei a fost filmat într-un club din Londra care este patronat de un român și căruia îi mulțumesc pe această cale pentru locația minunată în care ne-a găzduit pentru realizarea videoclipului.

La acest videoclip am lucrat cu aceeași echipă cu care am lucrat și la “Quedate Aqui” și cărora le mulțumesc enorm pentru seriozitatea, perseverența și munca depusă. Mulțumesc regizorului Lotfi Kaz, căruia ii mulțumesc pentru talentul și creativitatea sa și bunei mele prietene Sussane Decaux (Suzy) pentru machiajul excepțional dar și pentru vestimentația pe care am purtat-o. Făcutul unghiilor au durat vreo 6 ore să le fac (sunt făcute de Martha, o poloneză foarte talentată). Părul mi-a fost făcut într-un salon profesional afro din Tottenham și care a durat maxim 4 ore, deci 10 ore au durat toate pregătirile. Iar vestimentația a fost făcută special pentru acest videoclip, am fost foarte încântată de ideea designerilor care au avut-o pentru mine.

M-am simțit puțin ciudat îmbrăcată așa, puțin incomod, dar totul a decurs perfect până la final, fără probleme. Filmările au durat ceva, vreo 10 ore să zic deși au fost mult mai multe dar am luat și pauze. Coregrafia fetelor din videoclip a fost realizată de Patience, care e o dansatoare foarte talentată și căreia îi mulțumesc pentru echipa de fete cu care am lucrat.

Modelul din videoclip se numește Bogdan Vlad, un băiat extrem de serios și șarmant pe care l-am cunoscut prin intermediul lui Duțu Iacob de la “Puterea Dragostei”, cel care a făcut furori în Turcia", ne-a povestit Aura B.

Și tot ea ne-a mai spus și despre celălalt coleg al ei de filmare. „Nu în ultimul rând vreau să vă spun că am mai avut un participant minune: Togo, un câine extrem de frumos și care, spre surprinderea noastră a fost foarte ascultător. Regizorul nu a prea fost de acord cu participarea lui Togo la filmări pentru că spunea că e destul de greu să filmezi cu animale dar până la urmă l-am convins și, surpriză, a fost foarte încântat de frumusețea și atitudinea lui chiar dacă la început spunea altceva", a povestit solista. Care ne-a mai spus că fetele din videoclip sunt prietenele ei și le mulțumește pentru răbdarea de care au dat dovadă la filmări.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg