Aura B., 14 ore de transformări spectaculoase pentru două videoclipuri

Una dintre solistele noastre plecate peste hotare, Aura B, pe numele său adevărat Aurora Broscăreanu, e ocupată cu lansări de muzică la Londra, dar și în România, unde s-a întors recent. Cântăreața a făcut niște schimbări de look pentru un nou videoclip şi a stat ore întregi la salon.  

Aura B. foto: Arhiva personală
Aura B. foto: Arhiva personală

După ce a lansat videoclipul pentru piesa "Quedate Aqui", Aura B (34 de ani) a început pregătirile pentru un alt single. Este vorba de "Trakata", pentru care solista a necesitat ore întregi de pregătire.

"Făcutul unghiilor au durat vreo şase ore să le fac (sunt făcute de Martha, o poloneză foarte talentată). Părul mi-a fost făcut într-un salon profesional afro din Tottenham și care a durat maxim patru ore, deci zece ore au durat toate pregătirile. Iar vestimentația a fost făcută special pentru acest videoclip, am fost foarte încântată de ideea designerilor care au avut-o pentru mine", spune solista.

Însă culoarea verde nu i-a mai plăcut și zilele trecute s-a dus iar la o expertă în codițe. "Am stat din nou în jur de opt ore că să îmi scoată codițele, mesele și să mă spele pe cap, iar apoi să mă facă altă culoare. Am răbdat atâtea ore pentru că pentru lansarea videoclipului "Boys", o colaborare cu Mattyas am nevoie de un nou loook", ne-a spus Aura B.

Transformată în personaj 3D!

Întoarsă din Londra înapoi în țară să natală, Aura B i-a întâlnit pe Mattyas și Any1 și așa s-a născut colaborarea. După două vidoclipuri filmate la Londra, solista a făcut unul în 3D în care ea și colegul ei devin personaje animate.

"Între Delta și Omicron, între pârtia de ski și sala de fitness, mi-am făcut timp pentru o colaborare savuroasă!", ne-a povestit Mattyas, care și el devine personaj animat pentru prima oară.

"Este o piesă scrisă de Andy Robert (Any1) și de Emanuela Oancea Pertea și care va fi pe gustul multora, este o piesă foarte dansantă, cu un ritm care pur și simplu nu te lasă să stai jos. Este featuring cu Mattyas și avem personaje animate în 3 D pentru prima oară. Este interesant acest proiect pentru că niciodată n-am mai fost pusă în ipostază asta. Vreau să fie pe placul publiculu, al ascultătorilor, al radiourilor. E o piesă reggaeton, așa cum îmi place mie, cum v-am obișnuit, în limba spaniolă iar Mattyas cântă în engleză. Deși stau în Anglia de 9 ani, limba mea preferată este spaniolă. Este foarte apropiată de limba noastră, de limba italiană, pe care o vorbesc foarte bine. Mă atrage muzică latină, eu ascult doar muzică latină", a mărturisit Aura B.

 Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net