Aura B., 14 ore de transform─âri spectaculoase pentru dou─â videoclipuri

Una dintre solistele noastre plecate peste hotare, Aura B, pe numele s─âu adev─ârat Aurora Brosc─âreanu, e ocupat─â cu lans─âri de muzic─â la Londra, dar ╚Öi ├«n Rom├ónia, unde s-a ├«ntors recent. C├ónt─ârea╚Ťa a f─âcut ni╚Öte schimb─âri de look pentru un nou videoclip ┼či a stat ore ├«ntregi la salon.  

image
Aura B. foto: Arhiva personal─â

După ce a lansat videoclipul pentru piesa "Quedate Aqui", Aura B (34 de ani) a început pregătirile pentru un alt single. Este vorba de "Trakata", pentru care solista a necesitat ore întregi de pregătire.

"F─âcutul unghiilor au durat vreo ┼čase ore s─â le fac (sunt f─âcute de Martha, o polonez─â foarte talentat─â). P─ârul mi-a fost f─âcut ├«ntr-un salon profesional afro din Tottenham ╚Öi care a durat maxim patru ore, deci zece ore au durat toate preg─âtirile. Iar vestimenta╚Ťia a fost f─âcut─â special pentru acest videoclip, am fost foarte ├«nc├óntat─â de ideea designerilor care au avut-o pentru mine", spune solista.

stanga
dreapta
aura b5 jpg
aura b jpg
aura b3 jpg
aura b2 jpg
aura b8 jpg
aura b6 jpg
aura b4 jpg
aura b7 jpg

├Äns─â culoarea verde nu i-a mai pl─âcut ╚Öi zilele trecute s-a dus iar la o expert─â ├«n codi╚Ťe. "Am stat din nou ├«n jur de opt ore c─â s─â ├«mi scoat─â codi╚Ťele, mesele ╚Öi s─â m─â spele pe cap, iar apoi s─â m─â fac─â alt─â culoare. Am r─âbdat at├ótea ore pentru c─â pentru lansarea videoclipului "Boys", o colaborare cu Mattyas am nevoie de un nou loook", ne-a spus Aura B.

Transformată în personaj 3D!

├Äntoars─â din Londra ├«napoi ├«n ╚Ťar─â s─â natal─â, Aura B i-a ├«nt├ólnit pe Mattyas ╚Öi Any1 ╚Öi a╚Öa s-a n─âscut colaborarea. Dup─â dou─â vidoclipuri filmate la Londra, solista a f─âcut unul ├«n 3D ├«n care ea ╚Öi colegul ei devin personaje animate.

"Între Delta și Omicron, între pârtia de ski și sala de fitness, mi-am făcut timp pentru o colaborare savuroasă!", ne-a povestit Mattyas, care și el devine personaj animat pentru prima oară.

"Este o piesă scrisă de Andy Robert (Any1) și de Emanuela Oancea Pertea și care va fi pe gustul multora, este o piesă foarte dansantă, cu un ritm care pur și simplu nu te lasă să stai jos. Este featuring cu Mattyas și avem personaje animate în 3 D pentru prima oară. Este interesant acest proiect pentru că niciodată n-am mai fost pusă în ipostază asta. Vreau să fie pe placul publiculu, al ascultătorilor, al radiourilor. E o piesă reggaeton, așa cum îmi place mie, cum v-am obișnuit, în limba spaniolă iar Mattyas cântă în engleză. Deși stau în Anglia de 9 ani, limba mea preferată este spaniolă. Este foarte apropiată de limba noastră, de limba italiană, pe care o vorbesc foarte bine. Mă atrage muzică latină, eu ascult doar muzică latină", a mărturisit Aura B.

 Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!  

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan