Aura B. a filmat videoclip de ziua ei, pe soare, vânt și ploaie

Ultima actualizare:

Zilele trecute, solista Aura B., pe numele ei adevărat Aura Broscăreanu, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special, căci a filmat un nou videoclip. Însă acel videoclip a fost filmat pe căldură și apoi pe vânt și ploaie, practic în două anotimpuri.

Cameleonica solistă, care în doar 5 luni și-a schimbat look-ul de mai multe ori, a avut de filmat un nou videoclip la una dintre piesele ei. Melodia pentru care a filmat videoclipul se numește ,,Let me go” și filmările s-au desfășurat în centrul Bucureștiului, într-o vilă și prin împrejurimi. Din păcate, solista a avut parte de două anotimpuri într-o singură zi, căci a avut parte de o căldură insuportabilă și apoi de ploaie.

Citește și: VIDEO Aura B, senzuală în videoclipul «Chanty», un nou single dansant

Aura B. și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare 

,,Piesa a fost scrisă de mine muzică și text și orchestrată de Andy Robert, un producător muzical cu care îmi face mereu o mare plăcere să lucrez. Am scris această piesă inițial într-o variantă slow, apoi, când m-am dus la Andy să i-o arăt, i-am spus că aș vedea-o într-un stil muzical diferit. După cum am mai spus, fiecare piesă reprezintă momente din viața mea, mesaje, gânduri, trăiri iar această piesă nu face excepție.

De data aceasta vin cu o schimbare de look și de still muzical. Piesa a fost gata într-un timp scurt, pentru că mie așa îmi place, totul eficient, iar cu Andy nici nu ai cum altfel, la cât de talentat și creativ este. Apoi, ca pachetul să fie complet, am luat legătura cu echipa de filmare să stabilim data când vom filma și mi-au zis chiar data de 28 mai, dată la care eu m-am născut, dar cum nu stabilisem nimic pentru ziua mea, am confirmat.

Și uite cum de ziua mea eu filmam videoclipul piesei ,,Let me go”, la care a participat Daniel Andronic, modelul pe care l-am ales să-mi fie partener în acest videoclip. Costin, regizorul clipului, este atât de creativ încât totul decurge repede și eficient și sunt foarte mulțumită de rezultat.

Citește și: Aura B, în cel mai fierbinte clip, după ce Youtube a taxat-o pentru scenele nud din alt video

Filmarea a durat în jur de 6 ore. Țin să spun că la acest videoclip nu am avut makeup artist, machiajul a fost realizat de mine, iar ținutele, două la număr, fac parte parte din garderoba personală. Restul ținutelor au fost făcute de un atelier unde eu obișnuiesc să-mi fac hainele. Peripeții am întâmpinat la această filmare, locația fiind în centrul Capitalei și, din cauza vremii, am murit de cald și apoi ne-a plouat cu găleată", ne-a povestit solista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net