VIDEO Aura B, senzuală în videoclipul «Chanty», un nou single dansant

Ultima actualizare:

Sexoasa interpretă Aura B a lansat o nouă piesă în stilul latin urban, după cum v-a obișnuit, și care se numește “Chanty”. Este vorba de o melodie cu un ritm super dansant, care te va face să te ridici și să te miști cu foc.

Aura B are un look cool
Aura B are un look cool

Aura B a colaborat la această piesă cu producătorul Alvaro Perez și cu columbiana Arianny Escalona, la partea de songwriting. “Sunt foarte mulțumită de rezultatul final al piesei. Cu Arianny am mai lucrat în trecut și sunt foarte încântată de viziunea ei asupra pieselor și îmi place enorm că mă întreabă detalii despre mine, să-i povestesc anumite evenimente din viața mea, vrea să mă cunoască pentru a putea pune în lumină personalitatea mea artistică. Mix / Masterul a fost făcut de Niculae Andrei Robert (Any1)", spune Aura.

"De ce «Chanty»? Chanty este practic un nume, este numele meu preferat. Piesa aceasta mă definește ca și personalitate, este o melodie unde practic eu sunt «the boss» și nimeni nu mă poate domina, de aceea i-am și dat acest titlu.

Videoclipul piesei este realizat de aceeași echipă ca la piesa precedentă, «Me Gusta» (echipa Costin Shinijkun), iar make-up-ul a fost făcut de Madeline Nicole. Echipa de dans a fost senzațională, fetele sunt superbe, frumoase, dar și foarte serioase în ceea ce privește punctualitatea și munca, le mulțumesc fiecăreia în parte, în primul rând Theodorei, care din păcate nu a putut fi prezentă la filmări, dar ea e cea care a făcut coregrafia fetelor pe partea de refren a piesei.

Lorena, Diana, Ana și Ingrid au fost minunatele dansatoare și le mulțumesc frumos că au luat parte în crearea acestui videoclip, care a fost filmat în București, în zona Rond Alba-Iulia. Costumația din videoclip este din colecția personală", ne-a mai povestit solista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net