Vocea României 2022. Cine sunt cei 3 concurenți salvați în cea de-a 3-a etapă de confruntări

În seara zilei de 25 noiembrie 2022, a avut loc ultima etapă de confruntări între concurenți la Vocea României. La finalul celor 10 dueluri, 7 concurenți au plecat de tot acasă, dar alți trei concurenți au mai primit încă o șansă de la ceilalți antrenori. Carmen Cușa, Ionuț Panait și Marina Nanava au fost salvați de la eliminare și merg în etapa următoare.

Ne apropiem tot mai mult de ultimele etape ale acestui sezon de Vocea României. În ultima etapă de confruntări, difuzată la Pro TV pe 25 noiembrie, drumul din această competiție s-a încheiat pentru șapte concurenți. În cazul altor trei concurenți, unii dintre antrenori au decis să le mai dea încă o șansă.

Citește și: Vocea României 2022, confruntări. Cine sunt concurenții care merg în etapele următoare

Ce concurenți au fost salvați în ultima etapă de confruntări?

Perechea Carmen Cușa și Mihailina Moisa s-au duelat pe piesa "Army of me". Tudor Chirilă a ales-o Mihailina Moisa, dar Carmen Cușa merge și ea în etapa următoare, după ce a fost salvată de Irina Rimes. De altfel, antrenoarea este și cea care și-a dorit-o în echipa ei încă de la început, dar concurenta a ales echipa lui Tudor Chirilă.

Carmen Cușa a reușit să întoarcă toate scaunele la audițiile Vocea României. Concurenta a intrat în forță pe scenă, cu o piesă rock, spre deliciul juraților. Cu toate acestea, a dezvăluit la acel moment că a avut emoții mari.

Mă simt bine, am fost foarte emoționată. Am intrat pe scenă brusc, fără încălțări, nu le aveam la mine. Dar m-am mobilizat repede. Am simțit că plutesc, eu nu am fost foarte conștientă, primele două scaune nu le-am văzut că s-au întors. Abia la final am realizat. Când am terminat de cântat, am început să plâng. Am fost și șocată de ceea ce au spus, de reacțiile pe care le-au avut. Am luat decizia pe rock”, a povestit Carmen Cușa, la testimonialele Vocea României.

Vezi și: «Michael Jackson de România» de la Vocea României, nuntă şi botez în secret

Irina Rimes a ales melodia "Skinny love" pentru Denisa Avram și Ionuț Panait. Celălalt duel a fost între Daria Pintilie și Marina Nanava, care au cântat melodia "Crazy". Irina a decis să meargă mai departe cu Denisa Avram și Daria Pintilie la Vocea României. Din fericire, ceilalți doi concurenți merg și ei mai departe. Ionuț Panait a fost salvat de Tudor Chirilă, iar Denis Roabeș a salvat-o pe Marina Nanava.

Iată și: «Michael Jackson de România» de la Vocea României, nuntă şi botez în secret

Ionuț Panait, un concurent cu voce de aur și extrem de emotiv, a izbucnit în lacrimi la finalul duelului, iar Irina Rimes a dezvăluit câteva lucruri despre cântărețul din echipa ei.

„Aș vrea să explic de ce a plâns Ionuț. A dat dovadă de foarte mult curaj în acest concurs, pentru că aici, la Vocea României, și-a făcut coming out-ul. Este un băiat a cărui alegere nu a fost înțeleasă, dar aici a fost înțeles”, a explicat Irina Rimes.

Denis Roabeș a decis și el să mai dea o șansă unui concurent și a ales să facă asta în cazul duelului pierdut de Marina Nanava. Nu a fost singurul care a apăsat butonul, căci și Tudor Chirilă și-a dorit să o salveze pe concurenta din echipa Irinei Rimes, dar Marina a făcut până la urmă alegerea, una deloc ușoară pentru ea.

„Emani căldură, lumină, ești o fire foarte curajoasă și foarte puternică. Mi-aș dori foarte mult să te am în echipa mea”, i-a spus Denis Roabeș acesteia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net