Vocea României 2022, confruntări. Cine sunt concurenții care merg în etapele următoare

A avut loc cea de-a treia și ultima ediție de confruntări la Vocea României, din acest sezon, în seara zilei de vineri, 25 noiembrie 2022. Emoțiile au fost la cote maxime, iar în platoul de filmare s-a trecut de la extaz la agonie. Asta pentru că jurații au avut o misiune foarte dificilă, pentru că au fost obligați să aleagă ultimii concurenți cu care să meargă mai departe.

Nu este deloc ușor pentru antrenori să elimine concurenți din propria echipă. Însă, ne apropiem cu pași repezi de semifinala acestui sezon, așa că trebuie luate niște decizii dureroase înainte să aflăm cine este Vocea României. Dincolo de talent, contează și modul în care concurenții transmit emoții de pe scenă, dar și cât de dispuși sunt să lupte pentru primul loc. 

Citește și: Tudor Chirilă, critic de modă la Vocea României! Irina Rimes și Theo Rose, luate în vizor

Concurenții calificați în următoarea etapă de la Vocea României 2022, după confruntările din 25 noiembrie

Telespectatorii au putut să vadă ultimele dueluri de la Vocea României și s-a aflat cine sunt concurenții care merg mai departe în etapele următoare. Echipa Smiley și Theo Rose au ales melodia "You are the reason" pentru duelul dintre Jessica Lăzărescu și Max Jorquera. Au urmat Laszlo Janoska și Veronica Liberati cu piesa "Unchained melody". Ultimul battle al echipei de la Vocea României a fost între Andra Pierșinaru și Simona Mareș, care s-au duelat pe melodia "Sweet child o’mine".

Mai departe au mers Jessica Lăzărescu, Veronica Liberati și Andra Pierșinaru, din echipa Smiley și Theo Rose. 

Tudor Chirilă a pregătit două dueluri de excepție: Liliana Radu și Dana Borteanu au cântat piesa "New Orleans" pe scena de la Vocea României, iar perechea Carmen Cușa și Mihailina Moisa au apărut pe scenă interpretând piesa "Army of me". Tudor Chirilă le-a ales pe Dana Borteanu și Mihailina Moisa, dar Carmen Cușa merge și ea în etapa următoare, după ce a fost salvată de Irina Rimes.

Denis Roabeș a trimis în luptă trei perechi. Corina Ivanov și Elis Opriș au interpretat melodia "Nothing breaks like a heart", Daniel Ciurea și Iulia Gîza au cântat "Let me entertain you", iar Smaranda Marian și Diana Guia au impresionat cu talentul lor pe melodia "Impossible". Cei care merg mai departe din echipa lui sunt Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Smaranda Marian.

Irina Rimes a ales melodia "Skinny love" pentru Denisa Avram și Ionuț Panait, în timp ce Daria Pintilie și Marina Nanava au cântat melodia "Crazy". Irina a decis să meargă mai departe cu Denisa Avram și Daria Pintilie la Vocea României, în timp ce Ionuț Panait a fost salvat de Tudor Chirilă, iar Denis a salvat-o pe Marina Nanava.

Vezi și: «Michael Jackson de România» de la Vocea României, nuntă şi botez în secret

7 concurenți au plecat acasă, după ce au fost eliminați de antrenori

Din echipa Smiley și Theo Rose au plecat acasă Max Jorquera, Laszlo Janoska și Simona Mareș. Din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă Liliana Radu, din echipa lui Denis Roabeș au fost eliminați Elis Opriș, Iulia Gîza și Diana Guia, Din echipa Irinei Rimes, cei doi concurenți care trebuiau să plece acasă au fost salvați de Tudor Chirilă, respectiv de Denis Roabeș. 

Așadar, au fost eliminați de tot șapte concurenți, în timp ce Carmen Cușa, Ionuț Panait și Marina Nanava au fost salvați de la eliminare și merg în etapa următoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net