Dansatoarea unei concurente de la «Vocea României» a murit pe scenă

Ultima actualizare:

    Diana Jivan a lăsat în urmă un soţ devastat de durere Foto: arhivă personală
Diana Jivan a lăsat în urmă un soţ devastat de durere Foto: arhivă personală

Tragedie pe scenă în echipa unei concurente pregătită de Smiley! O dansatoare, care susţinea un spectacol la Casa de Cultură din oraşul Sebiş, a murit în braţele soţului ei. Tragedia s-a petrecut vineri seară la un bal al Bobocilor la care tânără a fost invitată în calitate de dansatoare a Letiţei Roman, concurenta show-ului de talente de la Pro Tv.

Mihaela Diana Jivan şi soţul ei, Andrei, făceau parte din echipa coregrafică a cântăreţei Letiţia Roman, concurenta de la Vocea României, şi erau invitaţi la un Bal al Bobocilor, când tinerei i s-a făcut rău pe scenă. Diana a leşinat în timpul reprezentaţiei şi, câteva ore mai târziu, a murit, la spital. Tânăra avea doar 33 de ani.

„La data de 09.11.2018, în jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana a leşinat în timp ce se afla pe scenă, a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, ora 00.41, a fost declarat decesul”, au transmis autorităţile citate de stirileprotv.ro. Trupul dansatoarei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, iar cauzele decesului subit vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

Anunţul trist al soţului dansatoarei, făcut pe Facebook

Vestea tragică a fost confirmată de soţul tinerei. Andrei Jivan a anunţat pe Facebook că Diana s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. "Aseară 09.11.2018 scumpa mea soţie s-a stins din viaţă în urma unui stop cardio-respirator... Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", a notat tânărul pe contul lui de socializare. Cei doi erau căsătoriţi din vara anului 2014. 

Citeşte şi:

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8!

Cine e cântărețul de la “Vocea României”, bolnav de diabet, care şi-a depăşit limitele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net