Tudor Chirilă a înfuriat „motanul”! „Știți cum e la fotbal? Când echipa nu joacă bine, e vina antrenorului!”

Ultima actualizare:

O nouă ediție de confruntări la Vocea României a creat multe momente tensionate în seara zilei de vineri, 2 decembrie. În centrul atenției au fost din nou Tudor Chirilă și Denis de la „The Motans”.

Tudor Chirilă, reacție acidă la adresa lui Denis. Foto: colaj Facebook/Tudor Chirilă/The Motans
Tudor Chirilă, reacție acidă la adresa lui Denis. Foto: colaj Facebook/Tudor Chirilă/The Motans

Tensiunea a atins cote alarmante în ultima ediție înainte de live-uri. Jurații au fost mai agitați ca de obicei, în condițiile în care au avut o misiune extremă. În ediția de vineri seară a celebrui show de la Pro TV, antrenorii au ales vocile care vor urca pe scenă în live-urile care încep săptămâna viitoare.. 

Fiecare antrenor a trimis, pe rând, câte trei concurenți. Aceștia au cântat câte o piesă, iar, la final, antrenorul a decis cu cine merge mai departe. „Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul“, a explicat Pavel Bartoș la începutul episodului de vineri, 2 decembrie.

Ediția a fost una incendiară, iar unul dintre momentele cele mai picante s-a petrecut atunci când Denis de la The Motans și-a ales cei trei concurenți pentru cel de-al doilea knockout: Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu.

În stilul său caracteristic, Tudor Chirilă l-a taxat imediat pe colegul său din platou. Cunoscutul cântăreț al formației „Vama” a fost nemulțumit de melodiile pe care le-a ales mai tânărul său coleg.

Tudor Chirilă, reacție acidă la adresa lui Denis de la „The Motans”

„Mi s-a părut că a fost foarte cuminte la fiecare dintre voi și că putea fi mai mult, mult mai mult. Nu știu dacă e de la piese.. Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului. Eu zic că e de la antrenor”, a spus Tudor Chirilă, după interpretările membrilor echipei „motanului” Denis.

În schimb, Theo Rose s-a bucurat de prezența tuturor celor trei concurenți aleși de Denis Roabeș, însă a susținut că se putea mai mult la fiecare dintre aceștia. Mult mai pozitivă a fost reacția Irinei Rimes.

„Eu o să închei pe o notă mai pozitivă, o să spun doar lucrurile care mi-au plăcut la voi. Cred că v-aș da trei note de 10: Corina, 10 la atitudine, la autenticitate i-aș da lui Daniel, iar la voce Anastasiei”, a spus Irina.

După ce a ascultat cuvintele colegilor din platou, Denis a luat decizia finală. Artistul din Republica Moldova a ales să meargă mai departe cu Anastasia Budesteanu.

„O să iau în considerare toate lucrurile care s-au spus aici. Eu decid să îmi dau mie o șansă de a alege o piesă mai bună pentru Anastasia”, a explicat Denis.

Au rămas doar 12 concurenți pentru live-uri

După o seară palpitană, plină de momente tensionate, dar și cu interpretări de excepție, antrenorii de la Vocea României au ales cei 12 concurenți care vor merge în edițiile live.

„Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului“, a prezentatorul Pavel Bartoș la finalul unui episod al emisiunii de la Pro TV.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net