Tudor Chirilă, implicat într-un scandal de pomină, după ce a fost acuzat că a făcut mișto de săraci

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă, 48 de ani, a vrut să spună o glumă, dar s-a trezit că a răscolit cuibul de viespi!

Irina Rimes a vrut să coopteze o concurentă

Juratul de la „Vocea României” era cu ochii pe colega lui, Irina Rimes, în timp ce încerca să coopteze o concurentă în echipa ei.

Argumentul utilizat de Irina Rimes pentru a convinge concurenta era simplu, amândouă urtau o pereche asemănătoare de pantofi. Astfel, când Irina a ajuns pe scenă, Tudor Chirilă le-a întrebat pe amaândouă despre pantofi: „Vi i-ați luat de la același second-hand?”.

Nu a durat mult și internauții au taxat gluma, ca fiind una ofensatoare, la adresa persoanelor fără posibilități financiare, care merg să își cumpere obiecte vestimentare, de la magazinele cu produse purtate și revândute.

Bineînțeles că au existat și persoane solidare cu Tudor Chirilă. Unul dintre cei care i-au luat apărarea artistului este Valeriu Nicolae, de la ONG-ul „Casa Bună”, care, de peste un deceniu, lucrează alături de un grup de voluntari în proximitatea zonei Aleea Livezilor din cartierul Ferentari, unul dintre cele mai vulnerabile locuri din București.

Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/au fost convinși că e dușmanul săracilor. De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou, dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori.”, a transmis Valeriu Nicolae, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a lui Tudor Chirilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net