Tudor Chirilă, implicat într-un scandal de pomină, după ce a fost acuzat că a făcut mișto de săraci

Tudor Chirilă, 48 de ani, a vrut să spună o glumă, dar s-a trezit că a răscolit cuibul de viespi!

Irina Rimes a vrut să coopteze o concurentă

Juratul de la „Vocea României” era cu ochii pe colega lui, Irina Rimes, în timp ce încerca să coopteze o concurentă în echipa ei.

Argumentul utilizat de Irina Rimes pentru a convinge concurenta era simplu, amândouă urtau o pereche asemănătoare de pantofi. Astfel, când Irina a ajuns pe scenă, Tudor Chirilă le-a întrebat pe amaândouă despre pantofi: „Vi i-ați luat de la același second-hand?”.

Nu a durat mult și internauții au taxat gluma, ca fiind una ofensatoare, la adresa persoanelor fără posibilități financiare, care merg să își cumpere obiecte vestimentare, de la magazinele cu produse purtate și revândute.

Bineînțeles că au existat și persoane solidare cu Tudor Chirilă. Unul dintre cei care i-au luat apărarea artistului este Valeriu Nicolae, de la ONG-ul „Casa Bună”, care, de peste un deceniu, lucrează alături de un grup de voluntari în proximitatea zonei Aleea Livezilor din cartierul Ferentari, unul dintre cele mai vulnerabile locuri din București.

Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/au fost convinși că e dușmanul săracilor. De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou, dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori.”, a transmis Valeriu Nicolae, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a lui Tudor Chirilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png