Iulian Nunucă, Revelion în familie. Câștigătorul „Vocea României” a decis ce va face cu banii câștigați

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Noul câstigător al sezonului 10 de la „Vocea României”, Iulian Nunucă, nu şi-a revenit încă după victoria înregistrată acum o săptămână.

image

A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, cu o seară înainte de Ajun. Am muncit împreună cu Tudor, iar Dumnezeu ne-a răsplătit munca, trimiţându-l pe Moş Crăciun să îmi aducă trofeul „Vocea României”. Cu banii vreau să ajut copiii sărmani şi să investesc în cariera mea. Voi cânta mereu, pentru că altceva nu ştiu să fac şi nici nu pot trăi fără muzică. Cât despre o colaborare cu Tudor, ca şi stiluri muzicale, suntem foarte diferiţi, însă mi-ar plăcea foarte mult să am o piesă cu antrenorul meu. Tudor mi-a arătat de multe ori că pot cânta şi rock, aşa că de ce nu aş putea cânta cu Vama?”, a declarat Iulian Nunucă, în exclusivitate, pentru Click!.

Artistul a declarat că întreaga experiență a fost una neașteptată, iar după finală a avut parte de clipe de neuitat alături de Tudor Chirilă.. „Nu mă așteptam să câștig niciodată, chiar dacă mă visam de multe ori câștigând trofeul și titlul de "Vocea României". 

În seara aceea, după ce am câștigat Vocea României, am stat și am petrecut alături de antrenorul meu, ceilalți concurenți și antrenori, iar după am ajuns la hotel și abia dacă am putut dormi o oră, două de bucuria ce o simțeam în suflet!”, ne-a mai spus Iulian, în exclusivitate.

Iulian Nunucă vrea să păstreze legătura și ceilalți concurenți, dar și cu Tudor Chirilă, care l-a învățat să cânte rock.

„A fost cel mai frumos cadou în cei 18 ani pe care l-am primit vreodată, cu o seară înainte de Ajun. Am muncit împreună cu Tudor, iar Dumnezeu ne-a răsplătit munca, trimițându-l pe Moș Crăciun să îmi aducă trofeul "Vocea României". 

Ca și stiluri muzicale, suntem foarte diferiți eu cu Tudor, însă mi-ar plăcea foarte mult să am o piesă cu antrenorul meu 🙏 Tudor mi-a arătat de multe ori că pot cânta și rock, așa că de ce nu aș putea cânta cu Vama?

Sunt mulți concurenți cu care am păstrat legătura! Ce se trăiește la Vocea României nu se poate descrie în cuvinte, ca să trăiești cu adevărat o experiență frumoasă, trebuie să mergi la Vocea României. ”, a mai spus Iulian.

Iulian Nunucă: „ Îmi doresc să fie un an fără boli, fără războaie”

Iulian Nunucă (18 ani), din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat sezonul cu numărul 10 al competiţiei „Vocea României” de la PRO TV şi a învins-o în finală pe cealaltă mare favorită, Andra Botez, care a fost chiar profesoara sa de canto. Cum a trăit tânărul această finală şi ce va face cu premiul de 100.000 de euro a vorbit și ce va face cu banii câștigați.

Eu sunt un om simplu ca oricare altul. Am 2 surori, una de 21 de ani și cealaltă de 28 si un frățior, de 9 ani. Din familia mea cântă tatal meu și sora mea mai mică. În continuare sunt la Colegiul Pedagogic "Vasile Lupu", din Iași și vreau să îmi termin studiile. Îmi place enorm de mult să desenez, poate voi dezvolta ceva și din pasiunea asta.

Din premiul câștigat, abia aștept să îmi cumpăr un microfon și stație să cânt în fiecare zi, pentru că nu am avut niciodată. Cum m-aș descrie în câteva cuvinte: simplu, sensibil, amuzant - câteodată. Cu banii vreau să ajut copiii sărmani și să investesc în cariera mea. Voi cânta mereu, pentru că altceva nu știu să fac și nici nu pot trăi fără muzică.

De la 2023 îmi doresc să fie un an fără boli, fără războaie, îmi doresc liniște, să fim buni și iubitori ca să putem schimba lumea și automat vine și FERICIREA!”, a mai spus solistul.

Iulian Nunucă este originar din satul Moțca, de lângă Pașcani, județul Iași, și provine dintr-o familie de romi lăutari, lucru de care tânărul este foarte mândru. „Sunt țigan și nu fug de asta. De mic copil așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele... E visul meu!”, a spus tânărul la audițiile pe nevăzute.

Tatăl și bunicul lui au fost lăutari, dar Iulian a ales să meargă pe alt drum. „N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist. Poate au fost Crăciunuri când nu am avut ce pune pe masă, dar m-am bucurat de tot ce mi-a dat Dumnezeu, iar Dumnezeu apoi mi-a dat și mai mult. Când eram mic, cântam piese Celine Dion. Tata nu înțelegea, voia să mă îndrept spre muzica lăutărească. Îl rugam să-mi dea bani pentru orele de canto, iar el chiar nu înțelegea că aceste ore mă ajută. N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist.”, mărturisea Iulian Nunucă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net