Motivul uluitor pentru care Tudor Chirilă se culcă la 4 dimineața! Ce face antrenorul de la Vocea României

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă a dezvăluit ce face toată noaptea! Antrenorul de la Vocea României i-a lăsat fără cuvinte pe colegii din platoul emisiunii de la Pro TV în momentul în care a precizat ce „probleme” existențiale are înainte de sărbători.

Ce face toată noaptea Tudor Chirilă
Ce face toată noaptea Tudor Chirilă

Vineri, 23 decembrie, Vocea României și-a decis campionul ediției cu numărul 10. Competiția a fost plină de clipe memorabile și interpretări de excepție, dar unul dintre cele mai neașteptate momente l-a reprezentat o confesiune a lui Tudor Chirilă.

Paradoxal, totul a început după ce Smiley a vorbit frumos despre această perioadă a anului, despre sărbători, dar și despre faptul că este primul Crăciun în care joacă rolul de tătic. Acesta a recunoscut că abia așteaptă să ajungă acasă. Momentul de magie pe care iubitul Ginei Pistol a încercat să-l creioneze a fost deraiat complet de mărturisirea lui Tudor Chirilă.

Ce face Tudor Chirilă până la 4 dimineața?

Tudor Chirilă e „ocupat” până la 4 dimineața
Tudor Chirilă e „ocupat” până la 4 dimineața

Fără niciun fel de emoție, Tudor Chirilă a recunoscut ce face până la 4 dimineața. Înainte de a dezvălui misterul, trebuie să amintim că vorbim de un tătic în vârstă de 48 de ani. Bine, totodată, vorbim de artistul care a rămas nemuritor prin versul „am doar 18 ani”.

Ei bine, în finala Vocea României, Tudor Chirilă a dat campionul, dar a și uluit publicul când a precizat că și el abia așteaptă să ajungă acasă, dar din alte motive față de cele enumerate de Smiley. Tudor a spus că și-a instalat Warcraft și că noaptea trecută a stat până la 4 dimineața să se joace pe calculator, același lucru intenționând să-l facă și după încheierea concursului de la Pro TV.

Nu știm dacă obținerea unui nou trofeu la Vocea României î-au schimbat planurile cântărețului, dar un lucru e cert: Tudor Chirilă a făcut show la masa antrenorilor, dar și pe scenă. Momentul pe care l-a cântat alături de concurentul său a decis probabil câștigătorul competiției.

Tudor Chirilă, recital de muzică lăutărească la Vocea României

Tudor Chirila și Iulian Nunucă - Foto - Pro TV
Tudor Chirila și Iulian Nunucă - Foto - Pro TV

Tudor Chiriliă și concurentul său, Iulian Nunucă, au șocat pe toată lumea în finala Vocea României. Cei doi au cântat împreună piesa „Inel, inel de aur”. 

Momentul de muzică lăutăreasă l-a lasat fără cuvinte pe Smiley, care a sugerat chiar că finala s-a încheiat în acea clipă. „Tudor Chirilă a deschis cutia Pandorei”, a spus îndrăgitul cântăreț, care a recunoscut că nu se aștepta că solistul de la Vama să interpreteze acest gen muzical.

Tudor a explicat că și-a dorit mereu să cânte o piesă de acest gen. Pe de altă parte, juratul de Vocea României nu a uitat să-l laude pe concurentul său. „Îți mulțumesc Iulian că ai apărut și că am putut să cântăm acest cântec împreună, eliberați de orice fel de constrângeri”, a precizat Tudor Chirilă.

Concurentul lui Tudor Chirilă a obținut trofeul Vocea României

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României și a fugit acasă cu premiul  de 100.000 de euro. Cel mai bun concurent ediției din 2022 a impresionat în ultimul act al ediției cu numărul 10. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net