Iulian Nunucă a câștigat finala Vocea României 2022! Momentul care a decis concursul de la Pro TV

Ultima actualizare:

Iulian Nunucă câștigat Vocea României și a fugit acasă cu premiul cel mare. Cel mai bun concurent ediției din 2022 a impresionat în ultimul act show-ului de la Pro TV. Momentul care a decis totul în finala Vocea României”

Iulian Nunucă a obținut trofeul Vocea României. Foto Facebook Pro TV
Iulian Nunucă a obținut trofeul Vocea României. Foto Facebook Pro TV

În finala de la Vocea României, sezonul 10, patru concurenți au luptat pentru a pleca acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro, dar și cu trofeul mult visat.

Iulian Nunucă a câștigat finala Vocea României. Momentul care decis finala de la Pro TV
Iulian Nunucă a câștigat finala Vocea României. Momentul care decis finala de la Pro TV

Din echipa lui Denis de la The Motans, în finala de la Vocea României 2022 a intrat în luptă Teodor Debu. Cântăreașa Irina Rimes a fost reprezentată în finală de concurenta Andra Botez. Din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose a urcat pe scenă Winael Baldus, iar Tudor Chirilă a intrat în finala de la Vocea României 2022 cu Iulian Nunucă, cel care avea să obțină trofeul din sezonul cu numărul 10.

Iulian Nunucă a câștigat finala Vocea României 2022

Moment de gală la Vocea României. Vineri, 23 decembrie, în show-ul de la Pro TV s-au duelat ultimii patru concurenți rămași în luptă. Pe scenă au cântat și antrenorii lor, dar și invitați surpriză precum Raluka sau Carla's Dreams. 

La capătul a trei ore de show total, Iulian Nunucă a obținut trofeul. Acesta a avut o evoluție specială, dar momentul care a contribuit enorm la deznodământul finalei din 2022 l-a reprezentat intrepretarea unei piese lăutărești alături de Tudor Chirilă. „Mai are rost să votăm”, a spus Smiley după ce Iulian Nunucă și antrenorul său au cântat piesa „Inel, inel de aur”.

Melodia care a decis Finala Vocea României 2022

Tudor Chirilă a explicat că și-a dorit mereu să cânte o piesă de acest gen. Pe de altă parte, juratul de Vocea României nu a uitat să-l laude pe concurentul său. „Îți mulțumesc Iulian că ai apărut și că am putut să cântăm acest cântec împreună, eliberați de orice fel de constrângeri”, a precizat Tudor Chirilă, după ce a cântat alături de Iulian Nunucă piesa lăutărească. 

Finaliștii au făcut show la Vocea României 2022! Moment special pentru Theodor Debu

Theodor Debu, concurentul „motanului” Denis a avut un moment de excepție când a interpretat piesa ”Say Something”.

„Mă gândeam acum cât de norocos ești că ai venit aici și cât de norocoasă este Vocea României că a rămas cu exemplul lăsat de tine. Deși ai trecut prin atâtea în viață, uite că aici ai învățat că ești foarte ușor de iubit de oameni, drept urmare ai ajuns până în acest punct în competiție Bravo ție, eu cred că aici te completezi”, a spus Theo Rose, după momentul lui Theodor.

Trebuie precizat că Theo Rose, alături de Denis s-au ridicat în picioare la finalul piesei, iar Pavel Bartoș a fost și el încântat. Theodor Bebu avea să termine pe locul 3 în finala Vocea României.

Finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă „a fost de unul singur”

Iulian Nunucă a avut câteva momente spectaculoase în marea finală Vocea României 2022. Într-unul dintre ele, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă a interpretat celebra piesă ”All by myself”.

„Felicitări Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut. De la tine am învățat că muzica și felul în care cânți nu ține doar de un stil, ci și de filosofie, iar filosofia ta este să te bucuri de ceea ce cânți. Mă bucur pentru tine și mă bucur că l-ai ales pe Tudor”, a spus Denis.

Fiecare jurat a rămas impresionat de stilul aparte al interpretării lui Iulian Nunucă, cel care avea să câștige sezonul 10 al emisiunii.

Finală de excepție pentru Andra Botez

La a doua urcare pe scena finalei Vocea României, Andra Botez a cântat piesa „Time to say Goodbye”. Momentul a fost fabulos și a contribuit enorm la locul doi obținut de concurenta Irinei Rimes.

„Ai o voce extrem de curată, o tehnică extraordinară. De câte ori te ascult nu greșești nicio notă. Îmi doresc ca după Vocea României să te aud mai des, mai mult și în mai multe locuri”, a spus Smiley. 

Winael Baldus a cântat superb în finala Vocea României 2022

Smiley, Theo Rose și Winael Baldus au reușit să facă show pe scena finalei Vocea României. Concurentul din Caraibe care s-a îndrăgostit de România s-a descurcat de minune alături de cele două vedete din showbiz-ul românesc. Cei trei au cântat piesa ”Aprinde Scânteia”.

„Ar trebui o partitură în serialul Clanul pentru Winael. A fost un moment foarte mișto dacă mie mi-a venit ideea ca domnul de față să se apuce de acting”, a spus Tudor Chirilă.

„Mie mi-a intrat în cap piesa asta, mi-a fost greu să o scot din minte”, a completat Irina Rimes. Din păcate, Winael a terminat doar pe locul 4.

Iulian Nunucă a câștigat sezonul 10 din Vocea României

Iulian Nunucă - Foto Pro TV
Iulian Nunucă - Foto Pro TV

Iulian Nunucă și-a pus numele alături de alți câștigători consacrați ai show-ului de la Pro TV. Până la ediția din 2022, Vocea României a mai avut parte de alte 9 sezoane și alți 9 campioni.

  • Sezonul 1 - Ștefan Stan 
  • Sezonul 2 - Julie Mayaya 
  • Sezonul 3 - Mihai Chițu 
  • Sezonul 4 - Tiberiu Albu 
  • Sezonul 5 - Cristina Bălan 
  • Sezonul 6 - Teodora Buciu
  •  Sezonul 7 - Ana Munteanu 
  • Sezonul 8 - Alma Boiangiu 
  • Sezonul 9 - Dragoș Moldovan
  • Sezonul 10 - Iulian Nunucă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net