«Soția mea nu este deloc romantică, e foarte practică». „Michael Jackson de România”, declarații savuroase

Ultima actualizare:

Click! îţi aduce noutăţi din viaţa arhitectului cu voce incredibilă: s-a căsătorit cu iubita sa, Roxana-Mihaela, a devenit tătic de fetiţă şi a lansat o nouă melodie, intitulată „Trezeşte-mă!”. L-am întrebat şi despre dragoste pe fostul concurent de la Vocea României, căci tot e luna iubirii. 

Anul 2022, foarte bun pentru   Bogdan Ioan: a devenit tătic şi  s-a căsătorit cu iubita sa, Roxana
Anul 2022, foarte bun pentru Bogdan Ioan: a devenit tătic şi s-a căsătorit cu iubita sa, Roxana

Click!: Eşti proaspăt căsătorit, care a fost momentul cel mai emoţionant de la nuntă? 

Bogdan Ioan: Toate momentele de la nuntă au fost pline de emoţie, dar dacă ar fi să mă gândesc la unul în mod special, aş spune că a fost dansul de deschidere. Asta pentru că noi ne-am cunoscut datorită dansului. Ea îşi căuta partener la dans sportiv şi eu am spus de ce nu, chiar dacă nu mai practicasem de ceva timp, iar atunci am dansat împreună prima oară rumba. Ne-am decis ca melodia aceea pe care am dansat atunci prima oară să fie şi melodia de la nuntă. Chiar la începutul relaţiei am stabilit că aceasta va fi melodia nunţii noastre. Am trăit momentul din plin şi am simţit pentru prima dată ce înseamnă într-adevăr expresia „mi-aş dori să se oprească timpul în loc”. 

Care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut soţia ta? 

Soţia mea nu este deloc romantică. Este foarte practică, iar gesturile ei constau în a face ordine în viaţa şi în casa noastră. Eu îi mulţumesc şi îi sunt recunoscător pentru asta. A iubi pe cineva nu înseamnă neapărat cadouri sau gesturi romantice. Ea îmi arată că mă iubeşte pentru că mi-a oferit cel mai de preţ cadou, şi anume pe fiica noastră, Nora Petra, şi este o mamă şi o soţie extraordinară. 

Dar tu? Care a fost cel mai romantic gest pe care l-ai făcut de dragul ei? 

Când a trebuit să organizez prima întâlnire cu ea, m-am gândit să pregătesc cina cu lumânări şi cu flori, exact ce ştiam eu că se face ca să impresionezi pe cineva. Printre picături, la un antrenament, înainte de acest eveniment, mi-a explicat că ea nu este romantică şi să nu-mi treacă prin cap să organizez vreo cină romantică. Ce-i drept, am râs foarte mult pe tema asta după vreo doi ani, când i-am povestit de fapt ce aveam eu de gând şi cum mi-a demontat ea toate aşteptările. Oricum, la prima întâlnire am ajuns să mâncăm fast-food pe marginea unui râu, în maşină. Am cucerit-o din prima. Mâncarea o face fericită, aşadar cele mai frumoase gesturi către ea sunt comenzile nesfârşite de mâncare bună. 

Citește și - Andra Botez, profesoara de muzică de la ”Vocea României”, despre marele premiu de 100.000 de euro din finală

«Luna aceasta lansez  o nouă melodie» 

De obicei sărbătoriţi Zilele Îndrăgostiţilor, Valentine’s şi Dragobete? 

Nu sărbătorim nici Valentine’s Day, nici Dragobetele. Ar părea plictisitor să spun că noi ne iubim la fel în fiecare zi şi n-ar trebui să aşteptăm o astfel de sărbătoare ca să ne exprimăm sentimentele. Nu, nu ne iubim la fel în fiecare zi. Câteodată ne supărăm, câteodată ne iubim la extrem, dar de fiecare dată ne amintim că nu degeaba am devenit o familie şi găsim iubirea în lucruri mărunte, nu în zilele special dedicate. 

Ce planuri aveţi în perioada următoare? 

Au trecut şase luni de Nora Petra şi am decis să pornim în călătorii scurte cu ea. Ne-am hotărât să facem ceva drăguţ pentru ea şi să călătorim alegându-ne oraşele-destinaţie în ordine alfabetică. Am fost în Atena, acum vom merge în Bari. Să vedem cu ce ne surprind literele alfabetului... 

image

Ce planuri ai pentru anul acesta? Pe când o nouă piesă? 

Anul acesta va fi unul plin de muzică. Vreau să continui noul proiect muzical pe care l-am început în toamna anului trecut, alături de producătorul cu care lucrez, Magic Juice. Luna aceasta voi lansa o nouă piesă şi chiar sunt curios de feedback-ul pe care o să îl primesc de la ascultători. Vă pup! Să fiţi iubiţi! 

A câştigat «Vocea României» în 2018 

Bogdan Ioan are 32 de ani, este originar din Constanţa, dar a studiat Arhitectura la Iaşi. A făcut dans sportiv de performanţă, până la 17 ani, şi a fost pasionat de Michael Jackson din copilărie. S-a prezentat pe scena de la „Vocea României” cu piesa „Earth Song” a acestuia şi de atunci a fost preferatul juraţilor şi al publicului. Şi finala a câştigat-o tot cu un cântec Michael Jackson: „Billie Jean”. Deşi a profesat ca arhitect, după ce a fost încurajat de prieteni să ia cântatul în serios şi să participe la „Vocea României”, concurs pe care l-a câştigat în 2018, Bogdan a virat către scenă şi a lansat mai multe melodii, semn că doreşte o carieră artistică serioasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net