Theo Rose, schimbare totală de look. Vedeta și-a arătat sânii măriți: „Să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce”

Ultima actualizare:

Theo Rose este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre cele mai iubite artiste e la noi. Ea, împreună cu iubitul ei, actorul Anghel Damian, au un băiețel pe nume Sasha Ioan.

Theo Rose, schimbare totală de look
Theo Rose, schimbare totală de look

Recent, Theo Rose și-a luat fanii prin surprindere cu o înfățișare spectaculoasă. Imaginea este din timpul filmărilor de le Vocea României. În fotografie, jurata emisiunii seamănă leit cu Daenerys Targaryen, un personaj din celebrul serial Game Of Thrones.

În imagine Theo Rose este îmbrăcată într-o elegantă rochie neagră cu un decolteu adânc, completată de o coafură ieșită din comun. Theo a optat pentru o perucă cu păr argintiu, care completează cu stil întregul său look, iar în descrierea fotografiei, artista a postat următoarele:

„O poză care n-are cum să treacă neobservată😂 Va rog să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce🙏🏽Abia aștept să înceapă @vocea_romaniei ✌🏼”, a scris Theo Rose pe Instagram. „Daenerys targaryen?”, a intrebat unul dintre fanii, în timp ce altul a întrebat-o „Unde sunt dragonii”.

Theo Rose s-a transformat în „mama dragonilor”. Foto: Instagram
Theo Rose s-a transformat în „mama dragonilor”. Foto: Instagram

Și-a recuperat silueta imediat după naștere

Theo Rose a născut acum aproximativ două luni, pe 14 iunie, aducând pe lume un băiețel. Având în vedere că îi place mult să facă sport, artista a revenit fără mare efort la forma fizică pe care o avea înainte de naștere.

„Cred că la operație de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație, adică rugăciunile mele, să rămân cu vreo 55 de kilograme de la 62 s-au dus, că am rămas cu 50 în cap.

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit o mâncărime puternică și am așa, o pată de vergeturi pe un picior, care nu mă deranjează, nu am nicio problemă, dar de celulită vreau să scap.(…)

N-am ce să le fac (n. red vergeturilor), dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea”, a declarat Theo Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net