Ce spune Theo Rose despre vizitele mamei sale. Cât trebuie să stea cu Sasha: „După se strică treaba, o trimiți acasă”

În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, venind pe lume micuțul Sasha, băiețelul care le-a adus și mai multă fericire în casă și împlinire sufletească. Nu degeaba se spune că bunicii își iubesc mai mult nepoțeii, căci mama îndrăgitei artiste petrece cât mai mult timp cu cel mic, iar Theo Rose a descoperit „schema” prin care mama sa poate avea grijă de copil, dar are și timpul ei de odihnă.

image

Din momentul în care a devenit mamă, frumoasa cântăreață traversează un moment unic în viața ei. Doar femeile care au devenit mame știu însă cât de dificl poate fi uneori să ai grijă de un nou-născut, mai ales dacă nu ai niciun sprijin. Din fericire, Theo Rose face parte din categoria mămicilor care beneficiază de ajutorul familiei în creșterea copilului.

Theo Rose nu este singură la greu! Mama sa o susține mereu

Recent, în secțiunea InstaStory, artista a postat, din nou, așa cum deje ne-a obișnuit, o filmare în care vorbește despre viața de mămică, rol în care pare că se descurcă din ce în ce mai bine.

De această dată, vedeta a vorbit despre ajutorul pe care bunicile lui Sasha i-l oferă, considerând că după două zile și două nopți de îngrijire a bebelușului este necesară o perioadă de respiro pentru ele, pentru a-și recăpăta puterile.

Theo Rose primește ajutor din partea familiei în creșterea lui Sasha / foto: InstaStory
Theo Rose primește ajutor din partea familiei în creșterea lui Sasha / foto: InstaStory

„Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: <<Vezi că vin și eu câteva zile pe la tine, să stau pe la tine>>, aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai

Acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă...

Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare...

Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a povestit Theo Rose, într-o notă amuzantă, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net