Invazie de „Lei” în showbiz! Mario Fresh, Theo Rose și Anghel Damian, sărbătoriți în aceste zile!

Aniversări peste aniversări, în aceste zile, în showbiz. Mai multe vedete de calibru sunt născute sub semnul zodiei Leu, așa că a vuit showbizul de petreceri. Printre sărbătoriții perioadei s-au numărat: Mario Fresh, Vica Blochina, Theo Rose și Anghel Damian, aceștia din urmă fiind născuți la doar o zi diferență!

Mario Fresh a împlinit, miercuri 9 august, 24 de ani, iar artistul a avut parte o petrecere surpriză, încă de la miezul nopții.

Alexia Eram și părinții lui au vrut să fie primii care să-i ureze „La mulți ani!” lui Mario Fresh, așa că i-au organizat o petrecere, ad-hoc, acasă. Au stins lumina la miezul nopții, iar Alexia a apărut cu un tort delicios și cât se poate de colorat în brațe, pe care i l-a dat iubitului ei. I-a spus: «te iubesc», apoi cei doi îndrăgostiți s-au sărutat cu patos după ce Mario a suflat cu putere în lumânări.

Mario Fresh a primit tortul la miezul nopții! Alexia Eram, declarație de dragoste: „Te iubesc!”

Toată familia i-a cântat artistului, pe mai multe voci, „La mulți ani!”, s-a aruncat cu confetti, s-a deschis șampania și toată lumea s-a simțit bine. Noaptea a fost agitată pentru Mario, dar și ziua s-a dovedit a fi și mai și. Încă de dimineață, artistul s-a dus și s-a aranjat la hair-stilist pentru a arăta trăsnet la petrecerea cu prietenii. De altfel, urările adresate artistului au început să curgă încă de la miezul nopții, pe pagina lui de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, Alexia și Mario au sărbătorit 7 ani de când a început relația lor, de iubire. Îndrăgostiții au avut parte de clipe romantice în doi și au petrecut împreună la un restaurant de la malul mării.

Theo Rose, declarație pentru Anghel Damian, de ziua lui Sursa: Instagram
Theo Rose, declarație pentru Anghel Damian, de ziua lui Sursa: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian, sărbătoriți unul după celălalt!

La Theo Rose acasă se petrece de două zile! Marți 8 august, a fost aniversată Theo, care a împlinit 26 de ani, iar, miercuri 9 august, a fost ziua de naștere a lui Anghel Damian, regizorul împlinind 32 de ani.

Încă de la primele ore ale dimineții, Anghel a fost felicitat de cei dragi și de prieteni. Partenerea lui de viață, Theo Rose, i-a făcut și ea o declarație emoționantă de dragoste.

Noi suntem 8 și 9! Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri. La mulți ani, tati!”, a fost mesajul lui Theo Rose, pentru tatăl bebelușului ei, distribuit pe contul de Instagram al acestuia.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar cei doi își sărbătoresc zilele de naștere în zile consecutive, fiind ambii născuți în zodia Leu. Cântăreața a mai marcat momentul postând și o serie de fotografii adorabile de familie, în care apare și micuțul Sasha, care va împlini 3 luni, pe 14 august.

Cu doar o zi în urmă, pe 8 august, Theo Rose a fost sărbătorita, iar apropiații și prietenii i-au transmis solistei mii de mesaje emoționante. Unul dintre aceștia a fost Horia Brenciu, colegul ei de scenă.

Fata mea, colega mea, partenera mea, prietena mea, Teodorooo… LA MULȚI ANI, dragoste! Să-ți trăiască părinții, socrii, frații, prietenii, iubitul și copilașul și cu toții să ne bucurăm de zâmbetul și pofta ta de viață și în următorii 300 de ani! Al tău partener de nebunii muzicale, HB”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare, postând și o fotografie sugestivă cu ei doi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net