A înșelat-o pe Alexia Eram? Mario Fresh, dezvăluire incredibilă după 7 ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?”

Ultima actualizare:

La detectorul de minciuni din cadrul show-ului lui Selly au mers multe vedete de-a lungul timpului, însă iată că de data aceasta provocarea a fost acceptată și de Alexia Eram și Mario Fresh! Îndrăgitul cuplu și-a făcut curaj și a răspuns la întrebări foarte sensibile care ar fi putut scoate la iveală detalii picante. 

Alexia Eram și Mario Fresh au fost la testul poligraf
Alexia Eram și Mario Fresh au fost la testul poligraf

A înșelat-o Mario Fresh pe Alexia Eram?

De-a lungul interviului Alexia Eram a fost vădit mai emoționată de testul poligraf, în timp ce partenerul ei a răspuns cu o lejeritate ieșită din comun. Cei doi au vrut să afle cât mai multe secrete unul despre celălalt așa că au profitat din plin de situație. Alexia a aflat că Mario nu le suportă pe unele dintre prietenele sale și asta din cauza faptului că nici ele nu îl suportă. Mai mult, fanii au aflat că cei doi și-au căutat unul altuia în telefon de mai multe ori. Ei bine, întrebarea cea mai grea a fost legată de înșelat. Alexia a decis să își întrebe iubitul cu care este împreună de 7 ani, dacă unul dintre prietenii săi l-a îndemnat să o înșele. 

Mario Fresh a spus că da, precizând că nu și-a trădat niciodată iubita. „S-a întâmplat de mult, dar sunt mai mulți, gen, oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat (n. red.: să înșele) sau ceva.

Dar dacă au văzut un grup de fete undeva au zis stai așa, să mă duc până acolo, hai și tu! Păi, stai că eu nu am cum să merg până acolo. Am stat la masa mea liniștit”, a spus Mario Fresh la detectorul lui Selly. 

Întrebată la rândul ei, dacă s-a gândit vreodată să își înșele partenerul, Alexia a răspuns ferm că nu. Testul poligraf a dovedit că fiica Andreei Esca a fost total sinceră, iar din discuția aceasta fanii au aflat că Alexia este extrem de loială. Aceasta a mărturisit că dacă vreodată s-ar gândi să facă așa ceva, ar pune stop relației imediat. 

Mario Fresh și Alexia Eram, 7 ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh au început o relație la 14 ani și au crescut, practic, împreună. Povestea lor de dragoste adolescentină continuă și în prezent, după șapte ani de relație. Cei doi s-au mai confruntat și cu probleme, au mai plecat în vacanțe și separat, însă asta nu prea a contat, căci de fiecare dată au reușit să se împace și să le fie bine. De curând, pe data de 31 iulie, îndrăgostiții și-au sărbătorit cea de-a șaptea aniversare a relației la un restaurant, unde Mario i-a făcut toate poftele iubitei sale. Momentan îndrăgitul cuplu nu se gândește la căsătorie deși au atâția ani în spate și vor să își mai trăiască tinerețea, înainte de a face acest pas important.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net