Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit 7 ani de relație. Cu ce cadouri a răsfățat-o Mario Fresh pe fata Andreei Esca

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi au sărbătorit, într-un cadru romantic, șapte ani de relație. Mario Fresh i-a adus iubitei trandafiri și a tratat-o cu pizza, după foamea făcută la „America Express”.

Mario Fresh (23 de ani) și Alexia (22 de ani), fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2016. Luni, 31 iulie, aceștia au sărbătorit 7 ani de relație, cu bune și cu rele, vorba aceea.

Mario a avut grijă să-i facă toate poftele iubitei sale, căreia i-a cam dus dorul mai bine de două luni, cât timp aceasta a fost plecată la „America Express”.

Cântărețul a dus-o pe Alexia la restaurant, i-a oferit un buchet de trandafiri roz și au mâncat împreună și o felie de tort, suflând într-o lumânare pentru aniversarea iubirii lor înfocate.

Jumătatea mea mai bună, cel mai bun prieten, ești totul meu de 7 ani! Te iubesc!”, a fost declarația de dragoste făcută de Alexia pentru Mario, pe contul ei de socializare.

Cum Alexia s-a întors și ea cu vreo câteva kilograme în minus după dificila experiență de la „America Express”, Mario i-a comandat iubitei lui o pizza mare, din care aceasta s-a înfruptat cu poftă.

Alexia și Mario,  gânduri de căsătorie? „S-au plicitist și ei!”

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cuplat de la 14 ani și au crescut, practic, împreună. Povestea lor de dragoste adolescentină continuă și în prezent, după șapte ani de relație. Cei doi s-au mai și ciondănit, au mai plecat în vacanțe și separat, însă asta nu prea a contat, căci împăcarea a fost mai dulce în cazul lor.

Alexia a declarat că nu se simte, însă, pregătită să se căsătorească încă.

Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia, pentru wowbiz.ro.

Andreea Esca l-a plăcut și ea dintotdeauna pe alesul fiicei sale, Mario Fresh, însă consideră, totuși, că cei doi sunt cam tineri ca să se gândească de pe acum la căsătorie.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!

Alexia Eram și Aris Melkior au participat la America Express 2024  Sursa: Instragram
Alexia Eram și Aris Melkior au participat la America Express 2024 Sursa: Instragram

Alexia, după „America Express”: „E dubios să te întorci acasă”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a participat împreună cu fratele ei, Aris la „America Express”. La întorcerea acasă, Alexia a recunoscut că s-a acomodat cu greu.

A fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea!

De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați. Am legat prietenii, acolo, și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul!

Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în «normalitate», după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris. Această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să îți dai seama cât de norocos ești cu viața ta.

Te ajută să îți dai seama de problemele reale. Ok, da, și noi avem problemele noastre, fiecare om are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este, efectiv, o lecție de viață.

Este incredibil tot ce-am trăit acolo și chiar trăiești viața! Trăiești viața fără telefon, fără bani. Pur și simplu, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a povestit Alexia Eram, într-un InstaStory.

Se zvonește că Alexia Eram și Aris Melkior ar fi ajuns în finală, alături de Laura Giurcanu cu Sânziana Negru, acestea din urmă reușind, însă, să câștige competiția, desfășurată America Latină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net