Theo Rose, slalom între filmările pentru „Vocea României” și „Clanul”. Cum reușește să se împartă între rolul de mamă, muzică și proiectele tv

Pentru proaspăta mămică Theo Rose, lucrurile s-au așezat foarte bine, căci la o lună după ce a născut, ea și-a reluat atât concertele, cât și filmările pentru „Vocea României”, unde face echipă cu Horia Brenciu, cât și pentru „Clanul”, unde producător este Anghel Damian, iubitul ei și tatăl micuțului Sasha.

Theo Rose filmează de zor pentru două proiecte de la Pro Tv: „Vocea României” și „Clanul”
Theo Rose filmează de zor pentru două proiecte de la Pro Tv: „Vocea României” și „Clanul”

În prezent, Theo Rose filmează de zor atât pentru sezonul trei din „Clanul”, cât și pentru noul sezon de la „Vocea României”. Cât despre serialul de la Pro Tv, Theo a avut de filmat și câteva secvențe la penitenciarul Rahova, loc unde, spune ea, s-a distrat. Fiind atât de activă din punct de vedere profesional, Theo Rose nu petrece într-atât de mult timp cu fiul său pe cât și-ar dori.

Theo Rose nu-și mai vede capul de treabă

„De la 8 dimineața am tot filmat la penitenciarul Rahova. Abia am terminat, au trecut 12 ore, a fost extraordinar. Și mi-a sărit somnul fix acum când mă duc acasă. Dar e bine, că mă duc să mai stau și eu cu băiatul meu. Și mâine, o nouă zi de filmare, nu la „Clanul”, ci la „Vocea României”. O să mă mai întâlnesc cu copilul meu la 18 ani, la emisiunea aia unde îi cheamă pe părinți ăia care sunt plecați în străinătate. O să râdeți dar am avut surpriza la penitenciar, la Rahova, să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții de la geamuri: Theo Rose te iubim să-ți trăiască băiețelul, salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare. Am stat cu ei așa, de vorbă, pe la geamuri, strigam, nici nu vedeam de unde vorbesc, că aveau gratiile alea, dar băieții cu care am vorbit eu foarte cu bun simț.

Toți suntem speriați de penitenciar, avem impresia că mergem acolo ajungem într-o junglă. Și într-adevăr erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate, înjurături, blesteme și toate cele, dar locul în care am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții. Ce ai făcut Theo, cu cine te bați acolo, mă întrebau. Și le spuneam că mă bat cu unele aicea, filmez o bătaie. Și ți-o iei așa, mă întrebau? Nu că le-o dau și eu. Îți arunc un briceag, da? Ai? Mi-a sugerat unul dintre băieți să învăț să cânt melodia „Pușcărie, pușcărie, vedete-aș neagră pustie”. Și o învăț. Dar între timp nu mai învăț nimica, am avut o secvență cu urlat și am filmat-o de câteva ori de mi-am pierdut și glasul”, a povestit Theo Rose pentru fanii ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net