Prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cum a cucerit-o regizorul pe artistă: „Era foarte calm, foarte blând”

Theo Rose și Anghel Damian sunt cei mai fericiți părinți! De când sunt împreună viața li s-a schimbat în cel mai frumos mod posibil. Micuțul Sasha Ioan a venit în viețile lor ca o binecuvântare care îi face să vadă viața cu alți ochi. Cei doi au cariere frumoase și prospere, proiectele continuă să curgă, au o familie fericită și totul le merge ca pe roate. Totuși, de-a lungul timpului, despre relația lor au vorbit prea puțin. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Theo a povestit despre prima interacțiune cu Anghel!

Prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian
Prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian

Prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian

După cum a relatat artista, prima lor întâlnire a fost chiar la casting, acolo unde Theo, plină de emoții și lipsită de experiență, s-a dus fără nicio așteptare, și unde regizor era chiar Anghel, fără ca ea să știe acest lucru. Inițial nu a cucerit-o nici carisma, nici fizicul regizorului. Ceea ce i-a atras atenția însă a fost blândețea de care Anghel a dat dovadă în timp ce îi explica lui Theo ce trebuie să facă. Practic, artista, a regăsit în cel care este astăzi tatăl copilului său, o blândețe pe care ea însăși o nutrea, și pe care nu a mai văzut-o la altcineva până atunci.

Este frumos să ne gândim că blândețea este calitatea pe care a remarcat-o prima dată Theo la Anghel, iar acum au un copilaș pe care l-am putea descrie tot blând și cumințel, așa cum mămica sa îl laudă mereu. În podcastul lui Brenciu, artista a povestit mai multe despre prima interacțiune cu tatăl copilului său.

Theo Rose despre Anghel Damian: „Era foarte calm, foarte blând”
Theo Rose despre Anghel Damian: „Era foarte calm, foarte blând”

„Era foarte calm, foarte blând”

„Prima oară l-am întâlnit la casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. N-am fost întrebată dacă vreau să particip la casting. M-a sunat Marcel. Cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film. Am stabilit cu managerii că nu e pentru mine, dar în sufletul meu am regretat pentru că era șansa mea să joc. 

Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că mamă ce îmi place mie de omul ăsta. Nu s-a pus problema de așa ceva atunci, a fost un impact așa, că eu îl mai ştiam, îl văzusem în alt serial, în Vlad, dar nu ştiam ce rol are la Clanul, nu ştiam că va fi regizor. Era foarte calm, foarte blând. Mă uitam la el cu fascinaţie. Parcă mă vedeam pe mine încercând cu aceeași blândețe să fac pe cineva „să facă”, fără să-l timorez. Mă domina, îmi dădea indicaţii. A fost interesant. L-am admirat pentru asta.”, a spus Theo Rose la podcastul „Lucruri Simple”.

Artista a mai povestit că la prima întâlnire cu echipa de filmare aceasta a întârziat, pentru că nu își verificase mail-ul unde i-au fost trimise detaliile în acest sens. Plină de rușine, Theo a ajuns la filmări acolo unde Anghel a venit la ea, pentru a se asigura că nu o să se mai întâmple așa ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net