Theo Rose și Anghel Damian s-au dat de gol! Când urmează să facă nunta

Ultima actualizare:

Theo Rose este în culmea fericirii! Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost prilej de bucurii una după altă pentru frumoasa mamică. Theo (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) au fost nași atât de cununie, cât și de botez! Însă veștile bune nu se opresc aici, pare-se că la anul cei doi s-ar pregăti de nuntă!

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie și botez. Se pregătesc de nuntă?
Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie și botez. Se pregătesc de nuntă?

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie și botez

Duminică, 27 august, Theo Rose și Anghel Damian au fost nași! Denisa Trofan, reporter la PRO TV s-a căsătorit cu Cosmin Nistor cu care are și o fetiță, așa că aceștia au decis să-i facă nași pe cei doi artiști. Theo Rose nu a refuzat așa propunere, mai ales că Denisa îi este prietenă din copilărie. Astfel, artista și-a împărtășit numaidecât bucuria cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și ai iubitei noastre Karla Elena”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și botez
Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și botez

Totuși, după cum spune tradiția și după cum ne confirmă și părintele Gabriel Cazacu de la Mănăstirea Cașin din București, în ceea ce privește Taina Botezului „nașul trebuie să fie ortodox, căsătorit sau nu!”, iar în privința „nașii trebuie să fie cununați în Biserica Ortodoxă!”. Cu toate acestea, știm că Theo și Anghel nu sunt momentan cununați în biserică, dar li s-a permis să devină nași. 

Theo Rose și Anghel Damian se pegătesc de nuntă la anul?

Cum era de așteptat au apărut numeroase întrebări din partea fanilor pe acest subiect, așa că Theo Rose a clarificat situația chiar pe InstaStory. Acolo a postat un articol în care se specifică faptul că nașii de cununie necăsătoriți pot primi o dispensă de la preot alături de condiția ca în anul următor să facă și ei nuntă.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și botez
Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie și botez

Să înțelegem, oare, că la anul Theo și Anghel se pregătesc să își unească destinele în fața lui Dumnezeu? Nu ne-ar mira, mai ales că în ultimul interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, artista ne-a dat de înțeles că nu este exclus să facă acest pas alături de tatăl copilului său. Totuși, ne așteptăm ca evenimentul să fie unul restrâns, așa cum a fost și botezul micuțului Sasha pe care părinții au decis să nu îl facă public și să se bucure în intimitate de el.

„Nu știu dacă a fost în secret, neapărat, dar noi ne-am dorit să îl botezăm la biserică și atunci am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult. Am mers și am petrecut în familie. Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați. Dar ne-am propus că poate vara viitoare să facem așa, o petrecere, în cinstea familiei noastre, să fim în regulă.

Acum am fost și puțin stresați cu programul, dar vara viitoare, dacă ne ajută Dumnezeu, dăm o petrecere mare, cu toată lumea, să îi invităm pe toți cei dragi nouă. Și nuntă dacă o fac, tot așa fac. Am zis, dacă e să avem timp vara viitoare, atunci chemăm oamenii să se bucure alături de noi, de viață frumoasă pe care o avem împreună”, a spus Theo Rose pentru Click!

Tot ieri, Theo a mai avut parte de o mare bucurie! Verișoara sa a născut o fetiță pe care a anunțat că o va boteza tot ea! Se pare că familia artistei se mărește pe zi ce trece, iar bucuria în casa lor este la ordinea zilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net