Ce a făcut Theo Rose la Penitenciarul Rahova și ce a povestit despre lumea deținuților

Theo Rose, proaspătă mămică, nu a putut sta prea mult fără activitatea ei de platou. Petrece cu copilul cât poate dr mult, dar nu își neglijează nici filmările pentru Vocea României și nici pentru serialul Clanul. În acest ultimul caz, artista a trăit o experiență aparte la cele mai recente filmări.

image

Theo Rose este mai activă ca oricând. După două luni dedicate exclusiv lui Sasha, băiețelul ei nou născut, Theo Rose s-a întors la muncă. Pe lângă Vocea României, cântăreața a revenit pe platourile de filmare pentru serialul Clanul. Cele mai recente filmări au avut loc la Penitenciarul Rahova, unde Theo Rose a luat pentru prima oară contact cu „lumea deținuților”.

„Am fost primită cu dragoste și urări de bine”

”Sunt cu Sasha. Doarme în leaganul electric și mă uit cum îi ies picioarele din el deja. E așa cuminte și bun… și e si norocos. Ne-a adunat pe toți în jurul lui și toată familia îl iubește și vine să petreacă timp cu el”, scrie Theo Rose.

Am început lucrul pentru @vocea_romaniei și avem o echipă de o să ne doară inima la fiecare pierdere. Ne-am întâlnit cu ei zilele trecute și nu-mi vine să cred ce voci am adunat în jurul nostru. Sunt în extaz pentru momentele pe care le pregătim și recunoscătoare pentru încrederea lor.

Am filmat pentru Sezonul 3 @clanulserial. Am fost două zile la Penitenciarul Rahova și am avut parte de o experiență extraordinară. În primul rând că am filmat secvențele mele preferate cu Vera și în al doilea rând că am fost primită cu dragoste și urări de bine pentru mine și familia mea. Am vorbit cu ei și am râs mult. Data viitoare mi-am propus sa le și cânt ceva, poate le mai alină dorul de casa. Oboseala nu mai e așa neplacută de când cu Sasha”.

„Se auzeau și chestii ciudate, înjurături, blesteme”

Theo Rose a venit apoi cu detalii despre experiența pe care a trăit-o la Penitenciar în timpul filmărilor la Clanul.

„O să râdeți, dar am avut surpriza ca la penitenciar la Rahova să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții, de la geamuri, „Theo Rose, te iubim! Să-ți trăiască băiețelul! Salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare!”. Și am stat cu ei de vorbă pe la geamuri. Nici nu vedeam de unde vorbesc că au gratiile alea. Dar băieții cu care am vorbit eu, foarte cu bun simț. Toți suntem speriați de penitenciar. Avem impresia când ajungem acolo, că ajungem într-o junglă. Într-adevăr, erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate și înjurături și blesteme și toate cele. Dar locul unde am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții”, a spus cântăreața pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net