Horia Brenciu revine la Vocea României și face echipă cu Theo Rose

Ultima actualizare:

De câteva zile simpaticul solist și om de televiziune își tot „amenință” fanii pe rețelele de socializare că are să le dea o veste. Și iată că Horia Brenciu le-a spus și a confirmat că revine ca jurat la ”Vocea României”. Și nu singur, ci împreună cu Theo Rose. Se pare că cei doi vor face echipă, așa cum a făcut anul trecut talentata cântăreață cu Smiley.

Horia Brenciu revine la ”Vocea României” și va avea o toamnă plină
Horia Brenciu revine la ”Vocea României” și va avea o toamnă plină

Brenciu revine la „Vocea României”

Surpriza toamnei este că Horia Brenciu (50 de ani) revine ca antrenor la „Vocea României”, asta după doi ani de pauză. Solistul și omul de televiziune, care este obișnuit cu rolurile de jurați, se întoarce pe micile ecrane, la Pro TV în cel de-al 11 lea sezon al emisiunii despre cele mai bune voci. După cum știați, dar dacă nu vă amintiți o facem noi, Horia a fost jurat în acest show în sezoanele 1–3, adică în perioada 2011 - 2013, cu  Smiley, Marius Moga, Loredana, după care a plecat la concurență și a mai revenit în cel de-al 9 lea. Apoi, a fost din nou înlocuit și iată că acum se întoarce la showul preferat de milioane de români. Însă nu va juriza singur, ci o va avea colegă de scaun pe Theo Rose (25 de ani), cu care este prieten de o bună perioadă.

Theo Rose, despre Horia Brenciu: „Este unul dintre oamenii care au crezut în mine”

Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

Brenciu: „Mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton"

Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… 😍 Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

Theo a născut acum o lună și acum este gata să revină la muncă. Cei doi au cântat de multe ori împreună și chiar au un duet senzațional, la care au filmat și videoclip, iar piesa se numește ”Dacă ai ști”. Iar Theo a fost invitată la podcastul lui Brenciu, „Lucruri simple”.

Theo Rose și Horia Brenciu au avut duet împreună
Theo Rose și Horia Brenciu au avut duet împreună

„Am câștigat de două ori titlul și pofta asta este de neoprit”

 „Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023. Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit. Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot <Clanul>…”, a declarat Horia Brenciu pentru noul număr al revistei TV Mania.

Dar aceasta nu este singura surpriză pregătită de Horia, pe care în ultimii ani l-ați văzut jurat la „Masked Singer”, showul transformărilor. Ei bine, vedeta de televiziune va mai fi invitat prin diferite showuri ale postului ca ”guest star”. Așa că, îl veți vedea în multe ipostaze sărite de pe fix, chiar și în showul cu același nume pe unde a trecut. Și să nu uităm că în afară de Sala Palatului, de pe 24, 25 și 26 noiembrie, continuă podcastul ”Lucruri simple” unde are invitați speciali unu și unu dar și cursurile de la Academia de Arte Horia Brenciu unde cu siguranță va lansa noi vedete pe bandă rulantă.

Formula de Voce fără Theo Rose
Formula de Voce fără Theo Rose

Solistul și vedeta TV este pregătită pentru un sfârșit de an plin de realizări dar și de vacanță împreună cu toată familia lui frumosă. Și să nu uităm că anul acesta Horia Brenciu a împlinit 30 de ani de la debutul cu RoBingo, o mascotă pe care nu o poate uita nimeni. Un început senzațional pentru un star extraordinar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net