Horia Brenciu, vacanță cu peripeții! Ce sporturi extreme a încercat după ce a căzut de pe scuter

Ultima actualizare:

Horia Brenciu (50 ani) a luat o decizie importantă. Omul de televiziune a hotărât să petreacă mai mult timp cu familia așa că au plecat cu toții într-o vacanță exotică.

Vedeta nu a făcut postări multe de acolo însă le-a arătat totuși internauților poze cu el pe elefant, în timp ce își salută urmăritorii. Fetele lui și băiatul de 9 ani, Toma, se bucură și ei de interacțiunea cu elefanții, care îi îmbrățișează cu trompa, în semn de afecțiune. Lui Horia Brenciu îi priește din plin în vacanța din Thailanda cu familia, în care cu toții experimentează cele mai inedite lucruri. Pentru că are agenda extrem de încărcată cu evenimente, Horia Brenciu a decis că acum este momentul să își strângă toată familia lângă el. 

În 2017 s-a prăbușit cu scuterul în Thailanda

Horia Brenciu nu este străin de Thailanda. Vedeta a mai fost acolo în 2017 atunci când a alertat pe toată lumea după ce a fost protagonistul unui accident destul de grav: s-a prăbușit de pe scuter. Atunci el încerca să se filmeze dar s-a dezechilibrat din neatenție și a ajuns pe carosabil.

„Și am căzut…și…restul e mai jos. Viața e o continuă provocare, nu-i așa?”, a făcut el haz de necaz atunci.

Lecții și distracție în weekend

Într-un interviu pentru Viva!, Horia Brenciu a descris anul trecut cum arată un weekend în familia lui numeroasă. Vedeta a explicat că nu e totul cu „petale de trandafir, porumbei și curcubeie”, dar voia bună nu lipsește, iar activitățile sunt cât mai diverse.

„Dimineața se fac lecții și se citește. Aceste momente sunt un pic tensionate și presărate cu replici, din partea Minei și a lui Toma, de genul: „Tu nu știi cum a zis Doamna! sau „Când luăm pauză?!. După încheierea lecțiilor, începe distracția. Toma merge la tenis, Mina pictează sau face proiecte pentru școală, sau se încontrează cu maică-sa pe diverse teme. (zâmbește) Ne uităm la filme, ne jucăm prin curte, ne plimbam pe afară sau pur și simplu povestim… Nu ne plictisim. Niciodată”, a precizat fostul jurat de la Vocea României.

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu au împreună un copil, pe Mina (10 ani), iar soția cântărețului mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Andreea și Maria, iar băiețelul lor, Toma (8 ani), este adoptat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net