Theo Rose a dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit, de fapt, de Alex Leonte: „Asta cred că m-a durut”

Theo Rose are o viață minunată! A spus-o chiar ea în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa. Printre altele, artista a vorbit și despre despărțirea de Alex Leonte, despre care spune că a fost un lucru foarte bun în viața sa. Iată ce s-a întâmplat între ei, de fapt.

Adevărul despre despărțirea lui Theo Rose și a lui Alex Leonte
Adevărul despre despărțirea lui Theo Rose și a lui Alex Leonte

Adevărul despre despărțirea lui Theo Rose și a lui Alex Leonte

Theo Rose este o femeie împlinită! De un an de zile formează un cuplu alături de Anghel Damian, pe care l-a întâlnit la filmările serialului „Clanul”. Cei doi sunt fericiții părinți ai micuțului Sasha Ioan, născut pe 14 iunie 2023, iar împreună formează o minunată familie. Totul le merge perfect însă până aici au avut de trecut unele hopuri.

În ceea ce o privește pe Theo, anunțul relației cu Anghel n-a fost făcut în cel mai plăcut mod. Cei doi au fost fotografiați anul trecut de paparazzi, iar în urma imaginilor, s-a speculat că frumoasa artistă l-ar fi înșelat pe Alex Leonte. De ce? Ei bine, pentru că nici Theo, nici Alex nu au anunțat că s-au despărțit între timp. 

„Chiar și fosta relație a fost un lucru foarte bun care mi s-a întâmplat. Noi n-am avut niciun fel de problemă. Suntem ok în continuare. Chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți la viețile noastre acum, și el e fericit și e bine, și eu sunt fericită și sunt foarte bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.

„El fericit și e bine, și eu sunt fericită”

După aproape 5 ani de relație, aceștia au hotărât să o ia pe drumuri diferite. De-a lungul timpului au fost semne că nu sunt făcuți unul pentru altul, căci Theo a declarat la un moment dat că se certau destul de des, dar nu au avut putere să se despartă. Iată însă că altele au fost planurile destinului, iar la un an de zile după despărțire, Theo este mai fericită ca oricând, deși pe atunci au durut-o speculațiile oamenilor.

M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut. Eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul.

Poate unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum eu le-am arătat că sunt. Cred că, pe de altă parte, au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt”, a mai declarat solista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net