Theo Rose, la un pas de o criză de nervi: „Îmi vine să vorbesc urât”. Motivele pentru care artista este foc și pară

Dacă ar fi un lucru despre care fiecare dintre noi am putea cădea de acord, atunci când vorbim despre viața de artist, este că impune un ritm extrem de stresant și de haotic! Iar acest lucru l-a trăit pe pielea ei și Theo Rose, care s-a aflat la un pas de criză de nervi în mașină! Artista a vorbit despre problemele de care s-a lovit în ultimul timp!

Poate că există momente în care putem avea impresia că artiștii, fie că vorbim despre actori, muzicieni, sau orice altă personalitate publică, au „dat lovitura” în viață! Însă, realitatea stă, întotdeauna, diferit față de cum ne imaginăm noi! Iar, dacă am urmărit vreodată poveștile de viață ale oricărui artist de anvergură, cu siguranță am observat cât de dificilă și stresantă este, de fapt, viața acestora!

„Se întâmplă câteodată să se facă așa un haos în viața mea! Îmi vine să las mașina în mijlocul străzii, cu telefon, cu tot, în ea!”, a început Theo Rose. „Cum se trezesc toți oamenii să vrea ceva de la tine, toți deodată, așa!”, a povestit artista, evident stresată de ritmul ultimelor zile de muncă. „Îmi vine să vorbesc urât, nu mai pot!” Ea a povestit fanilor ei despre cum și-a petrecut ziua, mărturisind că, deși era deja ora 5 după-amiaza atunci când înregistra mesajul, nu mâncase nimic toată ziua, decât biscuiți. „I s-a făcut cuiva milă de mine, mi-a adus niște biscuiți să mănânc”, a spus Theo Rose.

Theo Rose, probleme cu cel mic

Însă, pentru tânăra mamă Theo Rose, mâncarea și ritmul hectic al zilei erau doar cea mai mică problemă! Ea a mărturisit că fiul ei, Sasha, a răcit, iar gândurile ei au rămas la cel mic! Artista a spus că aceasta este prima răceală a bebelușului, așa că a stat ore bune din noapte alături de el, pentru a-l îngriji. „Bine că nu face febră!” a mărturisit artista în vârstă de doar 26 de ani.

Cu toate acestea, Theo Rose s-a mai lovit și de un „obstacol” ceva mai hilar! Anghel Damian, alături de care îl are pe Sasha, avea telefonul închis, așa că artista nu putea să îi trimită un mesaj pe care fiecare dintre noi l-am primit, de-a lungul vieții: să ia pâine! „Nu pot să îl sun să îi zic să ia pâine!”, a mărturisit nervoasă artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net