Un bărbat a petrecut patru ani cu o lamă de cuțit în cap! Medicii au rămas muți de uimire

Tuturor ni se mai întâmplă să uităm câte ceva. Poate ne dăm seama în drum spre serviciu că ne-am uitat telefonul acasă, ori am lăsat lumina aprinsă, sau vreun geam deschis. Ei bine, de o asemenea problemă sâcâitoare s-a lovit și un bărbat din China, care a uitat că a fost înjunghiat în cap! El a trăit vreme de patru ani cu o lamă înfiptă în craniu, iar medicii nu își pot explica cum s-a ajuns în această situație.

Lama deja începuse să ruginească / foto: Caters News Agency
Lama deja începuse să ruginească / foto: Caters News Agency

Probabil că tuturor ni s-a întâmplat să trecem prin acel sentiment specific de frustrare, în momentul în care ne dăm seama că am uitat ceva. Poate că tocmai am ajuns la serviciu și ne-am dat seama că nu am luat telefonul cu noi, sau am lăsat lumina aprinsă prin casă. Ori, de ce nu, am uitat vreun geam deschis, iar la meteo anunță o furtună puternică! Indiferent ce s-a petrecut, asemenea lucruri se întâmplă fiecăruia dintre noi! Ei bine, Li Fuyan, din China, a avut și el parte de un asemenea moment, atunci când a uitat că a fost înjunghiat în cap!

Conform celor de la Unilad, el a petrecut patru ani cu lama înfiptă în craniu, fără să știe despre existența ei! În cele din urmă, sănătatea sa a început să se deterioreze, iar bărbatul a fost nevoit să ajungă la medic. Potrivit acestuia, problemele sale au început cu dureri puternice de cap, pe care nu și le putea explica! Iar, pe lângă acestea, Li Fuyan al a început să dezvolte și o respirație urât mirositoare, cât și dificultăți în a respira.

Bărbatul a petrecut patru ani cu o lamă în cap

Medicii au înlăturat cu grijă lama / foto: Caters News Agency
Medicii au înlăturat cu grijă lama / foto: Caters News Agency

Ajuns pe patul de spital, medicii au rămas muți de uimire atunci când au descoperit prezența lamei de cuțit în craniul bărbatului. Aceasta chiar începuse deja să ruginească, așa că medicii l-au trimis de urgență în sala de operații. În cele din urmă, de parcă ar fi fost vorba despre ceva complet banal, Li Fuyan și-a amintit că a fost implicat într-o încăierare cu 4 ani în urmă, când a fost înjunghiat!

Din fericire, medicii au reușit să scoată lama de 10 centimetri din craniul bărbatului, iar Internauții de-a lungul globului se întreabă cum a putut bărbatul uita, pur și simplu, de lama înfiptă în capul său!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net