Anamaria Prodan, moment de maximă sinceritate. Care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Flavius Nedelea! „Eu nu mai pot...”

Ultima actualizare:

Păreau că vor deveni unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și afaceristul Flavius Nedelea s-a încheiat după doar câteva luni. Ei bine, acum, faimoasa impresară a vorbit sincer despre motivul despărțirii.

Anamaria Prodan a vorbit despre motivul despărțirii / foto: Click!
Anamaria Prodan a vorbit despre motivul despărțirii / foto: Click!

În ciuda faptului că păreau că vor deveni unul dintre cele mai îndrăgite și cupluri din țara noastră, povestea de dragoste dintre faimoasa impresară Anamaria Prodan și afaceristul Flavius Nedelea a fost una de scurtă durată. Ei bine, acum, în cadrul unui interviu pentru cei de la WOWnews, vedeta a vorbit sincer despre motivul care a dus la decizia despărțirii. Potrivit acesteia, Flavius Nedelea își dorește foarte mult să aibă copii, iar cum vedeta nu îi mai poate oferi acest lucru, a decis că relația lor nu poate avea un viitor de lungă durată.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Anamaria Prodan, pentru cei de la WOWnews.

Anamaria Prodan, despre dificultățile în găsirea unui partener de viață

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit și despre dificultățile pe care le întâmpină în a găsi un partener de viață, din cauza faimei pe care o are.

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop”, a declarat aceasta, conform sursei citate.

Anamaria Prodan a mărturisit că este foarte dificil să își găsească un partener de viață de care să se simtă mândră și îndrăgostită, dar care, în același timp, să își asume faptul că va intra atât de mult în atenția presei. „Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net