Prodanca și Flavius Nedelea s-au sărbătorit împreună la restaurantul afaceristului! Sunt nedezlipiți

#Exclusiv Click!

Se reînfiripă povestea de amor?! Anamaria Prodan e nedezlipită de Flavius Nedelea, de când acesta s-a despărțit de Iulia Sălăgean. Cei doi au apărut impreună la petrecerea Viva, iar, sâmbătă seară, s-au sărbătorit la comun, la restaurantul omului de afaceri, care a împlinit 43 de ani.

Anamaria Prodan (50 de ani) și Flavius Nedelea sunt iar de nedespărțit! Afaceristul a anunțat, în exclusivitate pentru Click!, zilele trecute, că nu mai formează un cuplu cu Iulia Sălăgean. De atunci, acesta s-a apropiat, din nou, de impresară, iar cei doi își petrec aproape tot timpul împreună.

Sâmbătă, 9 septembrie, cei doi s-au sărbătorit împreună la restaurantul omului de afaceri din Centrul Vechi. Anamaria Prodan și-a sărbătorit onomastica, de Sfinții Ioachim și Ana, iar omul de afaceri ziua de naștere, acesta împlinind 43 de ani.

Cheful a durat toată noaptea, impresara și-a invitat prietenii apropiați să petreacă alături de ea și de Flavius. Afaceristul a așteptat-o pe impresară cu un imens buchet de flori la intrarea în restaurant, cei doi făcându-și cadouri reciproc și sorbindu-se din priviri.

Petrecerea, la care au fost peste 25 de persoane, a avut loc pe terasa restaurantului lui Nedelea, care la 12 noaptea a primit și un tort impozant, ornat cu artificii.

Ce zice Anamaria Prodan despre împăcarea cu fostul iubit? S-au afișat ca un cuplu la petrecerea Viva!

Anamaria Prodan și fostul ei iubit, afaceristul Flavius Nedelea (43 de ani), au fost cuplul surpriză al serii, de la petrecerea Viva, de joi seară. Cei doi s-au afișat împreună, la doar o zi după ce afaceristul a confirmat, în exclusivitate pentru Click!, că s-a despărțit de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Impresara a lămurit, în exclusivitatate pentru Click, ce relație are cu fostul iubit în prezent.

Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înteleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni. Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe!

Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment. Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net