O nouă împăcare în showbiz? Prodanca, surprinsă la brațul lui Flavius Nedelea

La doar o zi după ce Flavius Nedelea ne-a confirmat în exclusivitate că s-a despărțit de Sălăgean, iată că afaceristul apare la braț alături de nimeni alta decât Anamaria Prodan! Cei doi au ales să participe împreună la un eveniment cu ștaif unde sunt prezente o mulțime de vedete. Să fie acesta primul pas către împăcare?

Există rost de împăcare între Anamaria Prodan și Nedelea?

După cum știm, după nici o lună de relație Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean și-au spus „adio”, deși idila dintre cei doi părea că merge perfect. Mai mult, surse din anturajul afaceristului spuneau că cei doi au încheiat socotelile cu scandal, iar Iulia a fost dată afară din restaurantul pe care Flavius îl deține în Centrul Vechi al Capitalei. 

Cu toate acestea, afaceristul a infirmat zvonurile și ne-a declarat că nu se pune problema de așa ceva și că păstrează discreția în ceea ce privește separarea dintre ei doi.

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.

Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.”, a spus Flavius Nedelea pentru Click.

Iată că la doar o zi după aceste declarații, afaceristul a mers la un eveniment monden din Capitală alături de fosta sa iubită, Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan a stat nedezlipită de Flavius Nedelea Sursa Click!

Anamaria Prodan, la braț cu Flavius Nedelea

Cei doi au rămas buni prieteni, așa cum au declarat de nenumărate ori, iar acum, după noul eșec în dragoste al lui Flavius, Anamaria Prodan își consolează prietenul, participând împreună un eveniment monden. Relațiile trec, prietenii însă rămân.

Impresara nu s-a sfiit și a postat imaginile alături de Flavius pe rețelele de socializare, acolo unde declară ferm că afaceristul este prietenul său pe viață! Totuși...e rost de împăcare între cei doi?

„🥇 El este minunatul meu prieten pe viața @flavius_nedelea ❤️❤️❤️”, a scris impresara  în descrierea fotografiei.

La începutul lunii februarie, Anamaria (50 de ani) anunța că a început o relație cu Flavius Nedelea (42 de ani). După două luni, însă, cei doi s-au despărțit. Despărțirea a venit, însă, ca un trăsnet, în momentul în care toată lumea credea că cei doi se înțeleg de minune. Nimic și nimeni nu prevedea despărțirea celor doi, care a fost anunțată de către aceștia pe rețelele de socializare. Mesajele au fost identice și lăsau să se înțeleagă că nu ar fi fost scandaluri în relația lor. Se pare că presiunea mediatică creată în jurul relației lor l-ar fi deranjat oarecum pe milionar, iar asta a dus la separare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net