Flavius Nedelea dă cărțile pe față: cum s-a despărțit de Iulia Sălăgean? Afaceristul explică episodul din restaurant: „Nu ne-am certat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Afaceristul Flavius Nedelea (42 de ani) a spart tăcerea în ce privește despărțirea șoc de Iulia Sălăgean. Fostul iubit al Anamariei Prodan a lămurit și zvonurile unui presupus scandal între el și fosta soție a lui Alex Bodi.

Flavius Nedelea (42 de ani) a venit cu noi lămuriri în ce privește despărțirea subită de make-up artistul Iulia Sălăgean. După nici o lună, cei doi și-au dat ignore pe rețelele de socializare și și-au scos pozele de cuplu.

Surse din anturajul afaceristului au dezvăluit, însă, că episodul despărțirii nu ar fi fost deloc unul amiabil și că Iulia ar fi fost dată afară din restaurantul pe care afaceristul îl deține în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Flavius Nedelea a dezmințit, însă, categoric, în exclusivitate pentru Click! , existența unui astfel de episod scandalos între el și Iulia.

Flavius Nedelea: „Nu ne-am certat pentru că nu avem nimic de împărțit!”

Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.

Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.

Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a declarat Flavius Nedelea, în exclusivitate, pentru Click!

Afaceristul Flavius Nedelea și fosta soție a lui Alex Bodi, make-up artistul Iulia Sălăgean, și-au anunțat relația în urmă cu nici o lună pe rețelele de socializare, unde au postat poze cu ei împreună, la o cină romantică.

Afaceristul a devenit cunoscut în mass-media după ce a avut o relație de un an și ceva, la începutul acestui an, cu sexy impresara Anamaria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net