Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea: „Mă știe de ceva vreme”

Anamaria Prodan (50 de ani) anunța, la jumătatea lunii februarie, că a început o relație cu Flavius Nedelea (42 de ani) un om de afaceri care părea să fie alesul. Dar, până la urmă...nu a fost!

Anamaria Prodan a descris cum arată bărbatul perfect pentru ea / foto: arhivă
Anamaria Prodan a descris cum arată bărbatul perfect pentru ea / foto: arhivă

După doar două luni, pe 17 mai, Anamaria Prodan a anunțat de nicăieri că s-au despărțit. Acum, la două săptămâni de la acel moment, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum trebuie să fie viitorul ei partener.

„Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!

Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei”, a mai spus Anamaria Prodan, conform Playtech.ro.

„Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt!”, a mai spus agenta.

Anamaria Prodan: „Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”

Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea au anunțat pe rețelele de socializare faptul că iubirea lor a luat sfârșit. Cei doi au postat mesaje similare, semn că despărțirea lor a fost una cât se poate de amiabilă, fără certuri.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, transmitea, în social media, impresara.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net