Prodanca a pornit-o cu dricul prin oraș! „Nu mă mai tem nici de moarte!” Imagini de senzație!

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan a bifat un divorț și-o despărțire și acum nu se mai teme nici de... moarte! Impresara a fost surprinsă plimbându-se  prin București cu... dricul! Avem imagini de senzație, în exclusivitate!

Face ce face și toată lumea întoarce capul după ea ca la... urs! Anamaria Prodan a ieșit la plimbare, ziua în amiaza-mare, prin buricul Bucureștiului cu un dric! Și nu unul oarecare. Este vorba de o limuzină funerară de lux, recent achiziționată din Italia.

Lumea s-a crucit, pur și simplu, când a văzut-o, zilele trecute, pe impresară ieșind din mașina funerară. Click! a pus mâna pe imaginile, care sunt senzație!

Prodanca organizeaza înmormântări de lux! „Ați văzut și la mama mea!”

După despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea, Anamaria Prodan (50 de ani) nu a stat să plângă în pernă.  A intrat tare în afaceri și de data acesta a ales să se ocupe de înmormântări de lux, împreună cu prietena sa Gabriela Lucuțar, supra-numită „Regina Întunericului”.

Cele două s-au asociat, recent, la firma de pompe funebre a Gabrielei și au achiziționat, în urmă cu două săptămâni, din Italia, un dric fabulos cu lumini de discotecă pe tavan, ultimul răcnet.

Mândre tare de noua lor achiziție, impresara și prietena ei au ieșit să se plimbe prin oraș cu dricul. Mașina este senzație! Poate fi închiriată, deopotrivă, la înmormântări, dar și la party-uri. Dricul este unul de lux, dotat cu luminițe montate în tavan și poate fi închiriat pentru câteva mii de euro.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care dăinuie peste timp”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan își dorește să facă un bussines de real succes din afacerea de pompe funebre. Cele două partenere vor continua să achiziționeze mai multe astfel de mașini funerare de lux, toate mărci super scumpe. Mașinile funerare vor echivala cu mașinile pe care le conduce Anamaria Pordan în viața de zi cu zi, de la Cadillac, Buick, Ferrari sau Mercedes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net