El este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, la doar câteva zile de la despărțirea de Flavius Nedelea. FOTO

În urmă cu doar câteva zile, o nouă despărțire lua cu asalt showbiz-ul intern. Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus „Adio!”, la nici măcar o lună în urma marelui anunț oficial că formau un cuplu. Acum, sexy-impresara s-a afișat la brațul unui bărbat celebru din România.

Anamaria Prodan, la brațele unui bărbat celebru / foto: social media
Anamaria Prodan, la brațele unui bărbat celebru / foto: social media

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu sunt buni prieteni, lucru pe care îl demonstrează ori de câte ori au ocazia. Recent, impresara a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de cunoscutul designer, în ipostaze destul de apropiate.

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Flavius Nedelea?

Ultimele fotografii de pe rețelele de socializare demonstrează, din nou, că Anamaria Prodan nu se mai lasă pradă dezamăgirilor din viața ei. Deși spera că Flavius Nedelea va fi bărbatul alături de care își va petrece restul zilelor, destinul a avut o surpriză pentru ei.

Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, anunțul fiind făcut chiar de către ei, printr-o postare în social media. Zilele au trecut, iar fiica Ionelei Prodan s-a afișat cu bunul său prieten, designerul Cătălin Botezatu, alături de care s-a fotografiat în ipostaze destul de... intime!

Anamaria Prodan: „Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”

Anamaria Prodan și milionarul Flavius Nedelea au anunțat pe rețelele de socializare faptul că iubirea lor a luat sfârșit. Cei doi au postat mesaje similare, semn că despărțirea lor a fost una cât se poate de amiabilă, fără certuri.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, transmitea, în social media, impresara. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net