Cât de tare s-au ieftinit boxerii lui Bote! Cu cât au ajuns să se vândă?! „Am făcut reduceri de Iepuraș!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu face reduceri masive, de Iepuraș, la haine și chiar la lenjerie intimă. Designerul lansează colecții accesibile ca preț, putând să le achiziționeze și oamenii de rând. Celebra lui lenjerie intimă pentru bărbați e ieftină ca braga. A ajuns să se vândă de la 357 de lei ( 3 bucăți), cu doar 43 de lei perechea.

Înainte, Cătălin Botezatu (56 de ani), obișnuia să facă mai mult creații haute couture, însă acum designerul s-a adaptat, motivul fiind strâns legat de actuala situație economică ce a golit buzunarele românilor. Designerul tocmai a lansat o colecția de primăvară, „Smart Fashion by Cătălin Botezatu”. Acum, atât tinerii, cât și adulții, au posibilitatea de a-și achiziționa obiecte vestimentare la un preț cât se poate de accesibil.

Cătălin Botezatu: „La mine, un tricou costă 100 de lei, iar gecile sunt de 200 de lei”.

Această capsulă Smart Fashion by Botezatu înseamnă să porți purta haine de calitate la un preț accesibil, pe care să le poți combina în așa fel încât să fii de dimineața până seara foarte fashion, la modă.

Este o colecție pin-up, pentru tineret, dar poate fi îmbrăcată și de ceilalți, pentru că avem tricouri, avem geci de blugi, avem treninguri, avem de toate, la prețuri foarte bune.

Un tricou costă 100 de lei, gecile sunt în jur de 200 de lei. Sunt foarte accesibile”, ne-a dezvăluit Botezatu, la ultima lui prezentare de modă.

Bote  vinde boxerii cu doar 43 lei perechea

De Iepuraș, designerul a făcut reduceri substanțiale la celebrii lui boxeri. Dacă în urmă cu mai mult timp trei perechi de boxeri costau 357 de lei, ei bine, acum, aceștia au un preț de doar 43 de lei perechea. 

Așa e, sunt reduceri și la lenjerie, sunt reduceri peste tot. Am făcut reduceri în așa fel încât să cumpere tot omul. Nu fac numai haine pentru cei cu bani foarte mulți, facem și de astea mai ieftine, mai accesibile. Iepurașul va aduce reduceri mari, vă promit!

Vom scoate primăvara asta și cele mai tari produse din tricotaje, le lansez acum la Oradea, cu prețuri de dumping”, ne-a mai declarat designer-ul de modă.

Cătălin Botezat activează în lumea modei de la 18 ani!

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984, modelul său fiind Zina Dumitrescu, „mama modei românești”. Un an mai târziu, acesta a câștigat titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, la Frankfurt. A studiat Institutului European de Modă la Milano, unde profesor i-a fost Gianni Versace. De altfel, Cătălin Botezatu a lucrat, preț de jumătate de an, pentru celebrul creator de modă.

A fost director al casei de modă Europa, iar în 2000 a devenit primul creator de modă din lume care a făcut un shooting în perimetrul site-urilor antice pentru colecția „Egyption”, colecție ce a prezentat-o la Cairo și Luxor.

Bote a devenit, în anul 2007, primul designer care a realizat o prezentare de lenjerie în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10.000 metri, pe ruta București-Paris. Designerul român are la activ nenumărate prezentări de modă pe podiumurile din țară, dar și din străinătate, printre care: Milano Fashion Week, London Fashion Week, Haute Coiffure Paris sau New York Couture Fashion Week.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net