Cătălin Botezatu, la momentul adevărului! De ce apar certuri în familia designerului: „Nu o să mă opresc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (56 ani) este de neoprit! Proaspăt întors de la Dubai, Paris și Timișoara, celebrul designer a poposit în București.

Cunoscutul creator de modă și-a lansat aseară noua colecție de haine smart fashion, în cadrul unui show cu manechine pin-up, foarte colorat și, în același timp, elegant, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Chiar dacă a plouat, iar vremea de afară nu a fost tocmai prietenoasă, Bote a fost înconjurat de cei mai buni prieteni ai săi.

Tania Budi, Dana Săvuică, Diana Dumitrescu, Raluca Bădulescu, soprana Iana Novac, Simona Pătruleasa au fost doar câteva dintre vedetele care au răspuns afirmativ la invitația lui Cătălin Botezatu.

Avem tricouri, avem geci de blugi, avem hanorace, avem pulovere, avem de toate, la prețuri foarte accesibile, de la 99 de lei la 100-200 lei, cel mai scump poate 250 lei”, ne-a mărturisit Cătălin Botezatu despre cea mai nouă colecție de haine, lansată în colaborare cu un celebru lanț de magazine din București.

Petrece Paștele în Spania

Având în vedere că se apropie Sărbătorile Pascale, Cătălin Botezatu și-a propus să plece în Spania, acolo unde se va bucura, la căldură, de câteva zile libere, iar în această scurtă vacanță se va relaxa cum știe el mai bine, înconjurat de lux și opulență. Cât despre cadoul din partea iepurașului, Cătălin Botezatu spune că nu-și dorește nimic, având în vedere că își permite absolut tot ceea ce-și dorește.

„De la Iepuraș nu îmi doresc nimic, că îmi cumpăr singur. De Paște plec în Spania. Sper să găsesc niște restaurante să mănânc ceva bun. Nu sunt neapărat fan mâncare de Paște sau de Crăciun!”,ne-a mărturisit pentru Click!, Cătălin Botezatu.

Se știe deja că celebrul designer nu are stare deloc, adoră să muncească și că întotdeauna îmbină utilul cu plăcutul, se plimbă extrem de mult, dat fiind faptul că are nenumărate solicitări pentru evenimente și prezentări de modă, atât în țară, cât și în străinătate. Cu toate că,  la un moment dat, a avut câteva probleme de sănătate, acestea nu l-au oprit din muncă, din contră, l-au motivat să meargă mai departe. Tocmai de aceea, părinții săi îl mai ceartă uneori, având în vedere că muncește până la epuizare, temându-se pentru sănătatea fiului lor.

„Și mama și tata sunt fericiți, norocoși. Mă ceartă încontinuu că nu mă mai opresc! Eu nu o să mă opresc dar o să am și grijă de mine, pentru că asta vor ei! Totul este bine! Mă simt bine!”, ne-a mai spus Botezatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net