Cătălin Botezatu este în doliu! Prietenul lui, designerul Cosmin Mureșan, a murit

Ultima actualizare:

Creatorul de modă Cosmin Mureșan, un apropiat al lui Cătălin Botezatu, s-a stins din viață duminică, la doar 48 de ani. El era internat de multă vreme într-un spital din Cluj și avea mai multe probleme de sănătate. 

A murit designerul Cosmin Mureșan
A murit designerul Cosmin Mureșan

Cosmin Mureșan a murit la numai 48 de ani

Cosmin Mureșan suferea de o boală nemiloasă care, din păcate, până la urmă, a învins. Soarta a fost cumplită pentru Cosmin Mureșan, prietenul lui Cătălin Botezatu. La numai 48 de ani, a închis ochii pentru totdeauna. Despre starea sa a scris chiar el pe Facebook, în ultima lui postare, pe care a făcut-o cu doar două zile înainte să moară.

„Dragi mei dragi! Va mulţumesc mult pentru mesajele voastre! Le preţuiesc din adâncul inimii mele! Sunt profund impresionat! Cu toate acestea, va rog să nu mă mai întrebaţi ce am. In momentul in care voi fi pregătit, cu siguranţă vă voi spune.

De asemenea, am ajuns la un punct al tratamentului în care am nevoie de linişte şi de calm şi intimitate. Va mulţumesc pentru înţelegere! Vă îmbrăţişez cu drag!” a scris Cosmin Mureșan, în postarea cu pricina.

Cosmin Mureșean făcea parte din echipa lui Cătălin Botezatu

Tragicul anunț a fost făcut de către membrii echipei lui Cătălin Botezatu, într-o postare pe contul oficial de pe Facebook.

„Cu nespusă mâhnire, anunțăm trecerea fulgerătoare în neființă a lui Cosmin Mureșan, al cărui destin s-a împletit mereu în jurul Frumosului. Cosmin Mureșan s-a remarcat printr-un simt estetic deosebit, inspirație și dorința de a-și înveșmânta semenii cu gust, eleganță și rafinament. Cariera sa de designer vestimentar a fost marcată de o înțelegere profundă a esteticului, punctată prin experiența ca director de imagine și director de creație pentru brandul “Cătălin Botezatu”.

Nici Cătălin Botezatu nu a rămas indiferent la auzul veștii. Echipa celebrului designer a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare. „Cu adâncă durere în suflet, ne luam rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Cosmin Mureșan!”, a scris echipa lui Cătălin Botezatu, pe Facebook.

Cosmin Mureșan a avut o carieră de succes în modă

Cariera lui Cosmin Mureșan, născut în Satu Mare, a început în anul 1993, atunci când a câștigat Concursul Național de Modă de la București. Tot atunci s-a încadrat ca designer aspirant la Secția de Creație a fabricii „Mondiala”.

Colecțiile D’OR (nr. atelierul lui Cătălin Botezatu) povestesc de la sine despre imaginația sa bogată și despre culorile lui Cosmin Mureșan, considerat un adevărat pionier al modei din România.

Dragostea sa pentru frumos s-a transpus în sute de ținute, care mai de care mai frumoase, elegante și gata să pună în evidență cele mai delicate calități ale persoanelor care aveau curajul și plăcerea să le poarte. 

„Pentru cei care vin din urmă, îmi doresc o Românie stabilă economic, o școală de modă care să iasă din tiparele învechite și să ofere posibilitatea viitorului designer de exprimare realistă atât creativ cât, mai ales, tehnic. De asemenea, îmi doresc pentru ei un sprijin eficient din partea statului, o afiliere a tuturor designerilor la o formă instituțională care să le apere drepturile, permițându-le astfel să fie creativi într-o manieră reală”, spunea Cosmin Mureșan într-un interviu pentru obiectiv-sm.ro, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net