Tania Budi, în tatonări cu un designer tinerel. Uite cine este! Imaginile vorbesc de la sine

Ultima actualizare:

Avem un nou cuplu în showbiz-ul românesc? Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Tania Budi (55 de ani) și pe designerul Florin Burescu (32 de ani) cum își fac ochi dulci atunci când nu au habar că sunt priviți. Fosta crainică tv, care a avut la începutul carierei o idilă și cu designerul Cătălin Botezatu (56 de ani), a fost văzută, zilele trecute, alături de tânărul artist, în ipostaze foarte tandre...

Primăvara vine cu noi schimbări pe plan amoros pentru Tania Budi? Una dintre cele mai râvinite femei din showbiz-ul românesc a fost recent la ziua de naștere a unui prieten drag inimii sale, Adi Constantin, poreclit „Hairstyle-istul vedetelor”, iar apropiații ei au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că între ea și Florin Burescu, care s-a numărat de asemenea printre invitați, ar fi mai mult decât o amiciție. Aceste zvonuri sunt întărite de comportamentul public al designerului, care a pus pe rețelele sociale o declarație ce îi dă de gol sentimentele, căci și-a declarat dragostea pentru Tania. De asemenea, și ea a făcut un gest similar, căci a preluat pe pagina sa de Instagram mesajul lui. „Cum să fii atât de frumoasă? Frumusețea este frumusețe, dar știți ce om este Tania… De pus acolo (la inimă, n.r.)”, a spus Florin fanilor despre Tania, care era lângă el în acel moment și zâmbea cu subînțeles...

Tania Budi a mai avut relații cu bărbați mult mai tineri decât ea

Tania Budi s-a iubit până acum mai mult cu bărbați celebri! Îi amintim pe designerul Cătălin Botezatu (56 de ani) și solistul trupei Holograf, Dan Bittman (60 de ani), cu care a rămas în relații foarte bune și după separare. Atunci când au ocazia, când se întâlnesc, de exemplu, la petreceri private sau mondenități, Tania și cei doi nu ezită să se salute și să stea la taclale minute în șir, rememorând vremurile frumoase trăite împreună.

În urmă cu doi ani, s-a aflat despre Tania Budi că se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 26 de ani ca ea. În ciuda diferenței de vârstă, relația lor părea una de viitor, căci ea nu se ferea să vorbească despre acest lucru public.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea", spunea la acea vreme Tania Budi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Tania Budi a debutat în televiziune acum 30 de ani

Tania Budi a devenit cunoscută acum mai bine de 30 de ani, după debutul în televiziune. „M-am mutat în București în 1987, după ce am luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția Matematică Pură. Dupa 91, însă, atracția pentru showbiz mi-a schimbat traiectoria. M-am îndreptat spre Jurnalism, dorindu-mi să fac televiziune. În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat ea pentru revista „Viva!”. După retragerea sa de pe micile ecrane, Tania a mai avut unele colaborări cu show-uri tv, așa cum a fost în 2009, când a participat la „Dansez pentru tine”, dar în rest s-a axat mai mult pe afacerile pe care le are în Mamaia împreună cu fratele său, cu care administrează un restaurant. Acum 14 ani, a fost și model pentru un pictorial sexy în revista „Playboy”.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net