Fostul Prodancăi, Flavius Nedelea, despărțire-șoc de Iulia Sălăgean! Ar fi dat-o afară din restaurant pe fosta lui Alex Bodi

#Exclusiv Click!

Încurcate sunt căile dragostei! Nici bine nu-și oficializaseră relația, că fostul iubit al Anamariei Prodan, afaceristul Flavius Nedelea, a pus punct relației cu fosta soție a lui Alex Bodi, make-up artistul Iulia Sălăgean. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și și-au scos și pozele de îndrăgostiți!

Toată lumea mondenă a fost luată prin suprindere în urmă cu nici o lună, atunci când fostul iubit al Anamariei Prodan, afaceristul Flavius Nedelea, s-a afișat pe rețelele de socializare împreună cu noua sa cucerire, make-up artistul Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Povestea de dragoste părea că decurge excelent între cei doi, care se tot fotografiau ca un cuplu și se postau constant pe rețelele de socializare. Iată, însă, că relația lor s-a sfârșit se pare mai repede decât se așteptau și ei, marea iubire durând cam cât o ploaie de vară.

De câteva zile, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și și-au scos amândoi fotografiile de cuplu cu care se făleau, recent.

Afaceristul ar fi dat-o afară din localul său pe fosta soție a lui Bodi

Se pare că despățirea șoc nu ar fi fost nici pe departe una amiabilă, după cum au divulgat surse apropiate afaceristului, pentru Click!

Relația lor a durat cam trei zile și trei nopți. Anamaria Prodan a fost văzută și ea, zilele acestea, discutând cu Flavius la el la restaurant și se pare că Iulia a cam luat foc. Flavius ar fi dat-o afară pe Iulia din localul lui din centrul Bucureștiului”, ne-au dezvăluit surse din anturajul afaceristului.

Contactat de Click!, Flavius Nedelea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărțirea de Iulia.

Nu vreau acum nici să confirm, nici să infirm! Ați observat și dumneavostră însă că nu mai avem fotografii pe rețele împreună. Așa că trageți concluzia....Când va veni timpul voi vorbi mai multe despre asta”, a declarat afaceristul, pentru Click!

Anamaria Prodan a avut o relație de două luni cu Flavius Nedelea Sursa: Click!
Anamaria Prodan a avut o relație de două luni cu Flavius Nedelea Sursa: Click!

Anamaria Prodan: „Cum să comentez eu alegerile lui?" 

În urmă cu nici o lună de zile, Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea au anunțat că au o relație pe contul de Instagram , unde au postat o fotografie împreună, la o cină romantică.

La acel moment, Anamaria Prodan (50 de ani) se afla în America și l-a felicitat pe fostul ei iubit.

Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit. Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat atunci Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) anunța, la jumătatea lunii februarie, că a început o relație cu Flavius Nedelea (42 de ani). După două luni, însă, cei doi s-au despărțit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net